• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: ne, to patří na kozy :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: No do pici.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ATUARFIK: buď mi chybí fantazie nebo jsem už fakt slepá - nevidím stojánek na podprdu :-(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Ach, ty roztomilé detaily typu stojánek na podprdu na záchodě!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    JASMINOVA: Ta ložnice vypadá jako by o patro výš byl záchod co už tolikrát přetek, že z toho radši udělali dyzajn.
    GREW
    GREW --- ---
    KAIAFOX: Me se na tom libi ta moznost partnerske romantiky, kdy jeden si pripravy relaxacni koupel a druhej ho muze z misy pozorovat :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Protoze tady proste nevis, kam driv koukat.
    Na prvni fotce zvenku si rikam, tak snad nebude tak zle a ono bylo jeste hur.
    COVBY
    COVBY --- ---
    JASMINOVA: fotka č. 8 - ten fakový krb a v něm radiátor, nejvíc!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUCIASHECK: Nesu sem rusákov, ale tohle je fakt hrozný. Zvenku barák OK, ale takový neútulno se jen tak nevidí.
    Tohle je vlastně příjemný byteček...za lidovou cenu.
    https://www.sreality.cz/...odej/byt/5+kk/praha-stodulky-raichlova/1261272924#img=27&fullscreen=false
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ta koupelna! Obytná plocha využitá naprosto zprdele, ale nejvíc mě tam dere ta koupelna - všechno dohromady, kdy se třeba jeden usalaší na míse a ostatní si ani nevyčistí zuby, Lol.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    GREW: v tom případě ano. V opačném případě, že obrazovka směřuje jen ke dveřím, to umístění televize přímo vybízí k binge watching :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUCIASHECK: A to jsem si az ted vsimla tech kundickovejch stolu. No panecku, jak mi takovej skvost mohl utect????
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ETERNITY: Ok, tak jako nádražní hala. :)
    GREW
    GREW --- ---
    LEA1: Typuju, ze to bude nacem takovym, aby se to dalo natocit smerem k posteli.... https://www.czc.cz/stell-sho-3620-plyn-vysuvny-drzak-na-tv/233226/produkt
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AZA_: Nono, na nadrazky mi nesahej.

Ja se citim v hospodach dobre. V tomhle bych se asi poblilo i zastrizliva.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    LUCIASHECK: Ten obývák působí útulně jak nádražka.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    LUCIASHECK: teďka v Před a Po někdo dával stránku se všemi starými katalogy IKEA. Tohle je tak cca 1996 a pamatuju si, jak jsem nad tím tehdy slintala. Tenhle barák by se mu tehdy příšerně líbil...
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KURE: a ta televize nad komodou v ložnici naproti dveřím, odkud ji sledují? Že by před ní hodiny stáli?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LUCIASHECK: dělá to na mě dojem hospody, ten obyvak. A to sladeni zelene s jinou zelenou v kuchyni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam