• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GRISS
    GRISS --- ---
    prostě mě zajímalo, jak vypadají byty z tohoto projektu... https://www.sreality.cz/.../prodej/byt/3+kk/praha-praha-8-voctarova/357371740#img=1&fullscreen=false
    to že na mě vybafne interiér, který byl rádoby moderní před deseti lety jsem nečekala...stavba je z roku 2019
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ETERNITY: Atraktivní řešení znamená zprdele dispozice. Tady je to dovedený k dokonalosti.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ETERNITY: tak to bych chtěla prolézt, objevování nových zákoutí by mohlo být dobrodružné. Adrenalin :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: V tomhle případě to fakt vypadá, že omylem obložili polystyrenem a natřeli na růžovo i dřevník a králíkárnu. Nebo možná ani ne omylem.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GENTIANA: Souboudi je skvely pojem, ten si zapamatuju:)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAKE_UP: ve filmu Hard Day's Night u toho zapuštěného kanape byla knihovnička, telefon a myslím, že i bar.
    ETERNITY: Exteriéru toho typu se odborně říká souboudí a tady je to dokonalé, člověk nepozná, kde končí dům a kde začínají přístavky, šopy a kurníky. A dispozičně je to peklo, pro jistotu tam nemají nějaký plánek, protože to už by odpudilo všechny.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: barak jako krava a kuchyn v pristenku pod schody. Genialni.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: To zapuštěný sezení se mi teda zcela neironicky velmi líbí. Nemyslím konkrétně toto, ale nápad.
    SITH
    SITH --- ---
    MADIETTA: jestli bych někam měl přijet se svým F150 king ranch, dát si svého oblíbeného Bud Light a cibulové kroužky předtím, než pojedu zkontrolovat svoje stádo, tak jedině sem
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LUCIASHECK: Cywe, mně teče kafe nosem. Ty dlaždičky vypadají, jako že se uklízí hadicí a rejžákem na násadě, zapuštěné kanape a ty ostré dlaždičkové hrany okolo, no,nakonec, krev se umyje hadicí, cajk, nábytek ze dřeva v úpravě plast, fialová ložnice, ta druhá ložnice, kde nábytek vypadá jako to, co bylo za polovic i v Jysku, spousta dokonale nevyužitého a nevyužitelného místa, koupelna je prostě divná, cywe, když mám barák ja prase, tak si koupelnu udělám s francouzským oknem, ne s okénkem do světlíku. A ty sádrošové stropy s bodovkama!

Tam je špatně úplně všechno, akorát ta zelená deska na ponku v kuchyni má docela hezkou barvu.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    LUCIASHECK: děkuji!!!!!
    Už jsem přišla na "závadu v mém přijímači" - mám hodně zvětšené (texty i obrázky) tudíž mi to uteklo z obrazovky :-(
    KURE
    KURE --- ---
    MADIETTA: to je božíí, to bych chtěl :) to je tak hnusný, až je to úžasný.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CERNAAMODRA: říkal jsem ženě, že to vypadá jako hovnová řeka s hovnopádem...
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: ne, to patří na kozy :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: No do pici.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ATUARFIK: buď mi chybí fantazie nebo jsem už fakt slepá - nevidím stojánek na podprdu :-(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Ach, ty roztomilé detaily typu stojánek na podprdu na záchodě!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam