• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Úplně to vidím...

Hele, Pepo, tady máme dva záchody a ten jeden je stejně divnej, ani splachování nemá. Tak já ho aspoň ozdobím...

A Pepo, máme tam taky dvě umyvadla. Jedno nám přece stačí...

Zbyly mi ještě nějaký kamínky s hezky vyladěnou aurou a máme dvě děti, tak já bych...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: máš pravdu, teď mi to došlo, že nevidím žádný splachování. Tak to je cajk v tom případě! :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To je proti vodnímu kameni.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: ne ze by to zmenilo fakt jak hrozny to je, ale neni to zachod, je to bidet, mozna ze zachod maji normalni
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MADIETTA: to vypadá jako kdyby to obložili svými vlastními "produkty"....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Co sedět, ale mejt to :-D
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MADIETTA: To je krystalicky čistý peklo, ve všech směrech...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kamenožroutova koupelna. Na tom záchodě se musí dobře sedět, člověk má i masáž zadních partií.

ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    _ANT_: no s vlasní zkušenosti vim, ze je to většinou tak ze mi lidi řeknou “smarja vy jste drahej, to si to radši udělám sám” a výsledky bejvají takové...ale je pravda ze remeslnik si taky říká kde jakej Lojza.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: prvních x fotografii je to docela libive, pak uz to zacnu být jen divné a nejlepší je ten trun na tom hajzlu
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Problém s řemeslníkem aneb katastrofy českých bytů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...remeslnik-stavebni-inspekce-opravy-svepomoci.A180426_120553_rekonstrukce_web
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANNONKA: byt hezkej a pokud to prodavaji I s tim vybavenim, tak prodejen pseudobaroka a picicanek se vrati cast kupni ceny.
    GREW
    GREW --- ---
    LEPEK: Na zacatku byla asi byla romanticka predstava srpchovani s vyhledem, ale pak nekoho prestalo bavit, jak na nej cumej houbari (v americe teda spis outdooristi, lovci a rednekove) a hlavne mejt ty okna od zachlyho vodniho kamene.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nevím, jestli to je sledováním zdejšího a některých podobných obskurních auditek, ale občas na mě z reklamy vyskakují fakt dost divný věci
    Kusový koberec BASTIA SPECIAL
    https://www.mujkoberec.cz/bastia-special/2772-kusovy-koberec-bastia-special-101175-.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LEPEK: to alvarium je těžký jako kráva, do tehlech domků musíš zakomponovat už během stavby základů, jak to nestojí na pořádným betonovým soklu, tak se prohne podlaha a prdne to.
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MADIETTA: nerozumím proč v interiéru v jedné z “věží” je u ta igelitová zástěna okolo - to je sprcháč?

Jinak zajímavá jsou ta akvária v oknech a překvapuje mne množství kabeláže u akvária v místnosti s pračkou..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    QUIXDE: Souhlasim. Nicmene me porad bere :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GREW: už ho dodali :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    LUCIASHECK: Kdyby jenom kuchyn, ale ta barva ramu, stropy buhvi jestli nejsou radoby dodelane...Celkove je to na citlivou rekkonstrukci nekterých veci, vc. koupelen. Prijde mi to takovy celý...šmucik...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam