• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ARZA: dřevotříska vypadá jak po photoshopu.
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    APRILMOUSE: Konečná stanice, prosíme vystupte... Pak se zavřou, zhasne světlo a ty budeš 20 minut trčet v depu..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    PRGBEAR: Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají.... /ne, moje noční můra se právě zhmotnila, na mě nikdo nesmí na onom místě ani promluvit, jinak nemůžu vůbec nic :D /
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    ETERNITY: ale budou se samy od sebe co minutu otevírat
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Pecka, ale metro dvere bych dala na zachod, musi dobre tesnit a ja nemam rada "zvuky".
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JASMINOVA: jakoze... tohle je aspon... zajimavy :) Nerikam ze to neni peklo, ale zvrhly napad se tomu uprit neda :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ETERNITY: ARZA: _ANT_: prave jste hrozne zhorsili moje ocd...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ARZA
    ARZA --- ---
    MAWERICK: Asi trochu jo. Asi. ..
    KATIA
    KATIA --- ---
    ARZA: jee, to jako ty šikmý místnosti v science parcích :-) tady bych nevyřídila ani maily
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARZA: pockat... ono to neni foceny nasikmo? :D :D
    ARZA
    ARZA --- ---
    Jsem divna, kdybych pri vstupu do mistnosti s touhle instalaci upadla?

Šikmý pracovní stůl pro 2 na míru vč skříňky - Praha 1 - Bazoš.cz
    https://nabytek.bazos.cz/inzerat/128599074/sikmy-pracovni-stul-pro-2-na-miru-vc-skrinky.php
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: jo SPD...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: myslis pana Lubomira Volneho?

FAITH: Jo, nechtela bych se plest, ale cokoliv, co je na srealitach a neni to nejaka vyjimecna nemovitost (panelaku je kolem na prodej dostatek), jde stahnout o kousek dolu, od MM zvlast, nastreli to vysoko, kyvnou na kompromis, na webu daji jen stempl "rezervovano" a kurvi statistiky:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    FAITH: blíže hlaváku jsou ještě lepší byty, dokonce ten majitel byl tehdy nějaký kamarád politiků - nepamatujete to někdo?
    FAITH
    FAITH --- ---
    MEJLA77: Ale to uz skoro na hlavaku si.

ETERNITY: Ide niekedy MM aj s cenami dole? Pre cloveka zijuceho v Prahe/Brne a plno inych dalsich miest v CR, je ta cena naozaj nadherna.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Nakonec proc ne, ale ne za tyhle prachy, s touhle dispozici (vstup do kuchyne pres pokoj), pod strechou a s instantnim smradem z koksovny.
    Pri blizsim zkoumani me ale spis pobavilo brandovane MM vino:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: mně to úplně hrozné nepřijde - je pravda, že už pár let se v Ostravě moc nepohybuji, ale směrem k hlaváku je to ještě tmavší, tady mi přijde, že je tam dobrá dostupnost skoro všude, takové trochu centrum... jako student bych tuhle lokalitu bral :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekde meli na sklade najednou manko polystyrenovych obkladu...
    Bohuzel, jak se to tak pasovalo ven, nevzalo se dostatek jedne barvy.

GECKO: Je drahej. (od MM vsechno drahy, tohle je navic slusny ciganov)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam