MACSKA: Jako pro turistu asi dobry, ale jak pises, existovat v tom dyl jak ty tri noci by mi asi hrablo. No, ja jako rodilej prazak co metro bere jako rychlou formu dopravy po velkomeste, ale jinak se mu snazi vyhybat tak, ze kdyz nespecham jedu radeji jakkoli jinak po povrchu, bych se tam teda asi necejtil uplne dobre ani na ty dve noci. (Ta postel ve stylu interieru mhd mi teda prijde uplne ekl desiva btw)
Jako domov bydlet tam treba rok, to mi prijde uplne sileny uz jen z toho titulu, ze si lide svoje domovy vetsinou nejak zutulnuji. Byt se zlutejma tycema z mhd mi prijde jako uplne pravej opak. Me to teda irituje, ta asociace ty zasyfleny umasteny ohmatany tyce z mhd, a ze z toho mam prakticky udelanou postel, uFf. Hele ja sem trochu bordelar jo, ale zrovna tohle je moc i na me, ta asociace proste nejde vypnout:D
Nicmene dokazu se na to podivat “externim pohledem” turisty, a ze pro neho to muze byt atrakce, na ty dva dny.. :D Vlastne uznavam ze je to celkem originalni myslenka pro “zimmerfrei”, notabene v suterenu..
Nejsem si ale vzhledem k vyse zminenemu uplne jestej, jestli bych sam neco takovyho primo vyhledaval, treba pri navsteve berlina nebo tak neco
Kazdopadne jedna vec mi vrta hlavou.. ty dvere se jako fakt oteviraji tim tlacitkem a jsou automaticky?