• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: stale jeste mame v panelakovy desetimetrovy kuchyni 'tramovej' strop, protoze asi koliba vole... ostatni drevo uz jsme postupne orvali.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SIEGR: to krasne puvodni jadro... no ja mam kolegu ktery mel v panelakovem byte komplet drevene oblozeni aka lovecky salonek na konopisti, tohle je jeste strizlive
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNONKA: Ta tam prosimte muze bejt uplne kdekoli.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SIEGR: ta druhá cimra tam není? píšou 2+kk
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PAKOBYLKA: ja jsem prave kdysi dva mesice prebyvala v podobnem byte, kdyz byl rodicu znamy zrovna na cestach. Bylo tam ale daleko min veci a steny kompletne pokryte fotografiemi z cest. Atmosfera ovsem temer identicka :D
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: kdysi dávno kamarádi taky koupili byt, ve kterém prý byl strom :-)
    zeptám se jich, jak vypadal prodávající
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SIEGR: tohle bude zakladna cestovatele, stareho mladence pres 50 let. Jen to trochu ucesali kvuli foceni :D
    KURE
    KURE --- ---
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    ETERNITY: :D opravdu se snažím představit si původního obyvatele. Ale nějak se mi to nedaří. Můj odhad je chlap s dlouhými vlasy.. chodící bos :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SIEGR: Gimli s Legolasem se stehujou do vetsiho?:)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    EXCITE: Jak jinak tam jako chceš dostat ten luxusní podhled, abys do něj mohl zabudovat bodovky?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ANNONKA: Och, k tomu bych mela historku...
    Kolegovi tesne pred duchodem syn dovezl dodavku plnou palubek z Hamburku, kde pracoval, na zimu na spaleni. kolega si jimi oblozil cely barak zevnitr (skoda takove pekne drevo spalit) a pozval nas na rozlucku.
    Cerstve palubky se teprve rozjizdely, takze teprve na druhy den to v baraku zacalo byt citit jak v rumariu. Napred byl presvedcen, ze jsme nekde vylili nejakou flasku, doslo na cisteni kobercu, calouneni sedacky....
    Pak si volali se synem a z neho vylezlo, ze palubky byly z beden, ve kterych lode prevazeji rum.
    No... a u kolegy byla dalsi akce - vsechno se to muselo vypacit pryc. Fakt tam byl vzduch, jak kdyby vas zavreli do sudu, nedalo se to.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ANNONKA: rozhodně palubky!

brácha před časem kupoval byt po nadšených vyznavačích palubkového kultu (místní odnož polystyrenových stropů, což je tedy trochu hereze, ale oni to zvládli)... Bylo to strašný, co se nedalo obložit palubkami, to bylo polepené polystyrenovými reliéfy - stropy, zdi v chodbě, celá koupelna (polystyren vedle vany jsem tam viděl poprvé v životě a myslím, že moc takových unikátů po světě není; snad si toho nevšimnou památkáři).

Předpokládal, že to je strhne a bude mít klid... Problém byl, že na zdech za palubkami byla plíseň. Některé rohy chlupaté jak angorák... Hnus. Dal to tedy do kupy, ale musel to omlátit všechno až na zdivo, jádro kompletně vybourat a udělat nově.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ETERNITY: pamatuji dobu, kdy se všechno obkládalo dřevem, palubkama , těžko říct, co je/bylo horší....

EXCITE
    EXCITE --- ---
    ETERNITY: ovšem největší peklo jsou ty nízky stropy. Jak strop těsně nad horním rámem okna by na mne tak trochu padal
    AIJA
    AIJA --- ---
    Vypadá to hnusně, ale kdybych to nějakým nedopatřením na zdech měla, tak spíš asi luxuju než šmudlit zeď hadrem nebo parním čističem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: a ještě spáry jsou u některých
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KURE: ja jsem mela nejake porovite (fakt styl kamen) a ne, akorat se to zaneslo do poru. A ze bych delala parnim cisticem stenu treba 3x2 metry? Nope. Nope nope nope.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Ja to otiram hadrem a funguje to. Teda neotiram, ale jednou jsem to zkusila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam