• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MEZZANA: ta kuchyň je mimo jiné o kotníky!
    KULA
    KULA --- ---
    MEZZANA: nedivil bych se, kdyby za obkladačky někdo dostal magistra umění.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    BLUMIR: Samože má hajslík, jen jsem nějak nepotřebovala vyplnit to místo, když zrovna tohle je přesně dané (bez drahé rekonstrukce, na kterou nemum), kapišto? Řešila jsem, co nacpu do obýváku nebo ložnice a kuchyně. Hýzlík, kam se stejně nic dalšího, než mísa nevejde, jsem si holt nevyplnila
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    MOIRAIN: Co je to za program že nemá hajzl? :) Ne hele já to tak nějak tušil že záchod bude za vanou. I když ten rozměr a přístup k němu bude napytel...

Hele viděl jsem i záchod v šachtě uprostřed obýváku (a to se navíc ani nesmí)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MOIRAIN: Doufala jsem, že to prázdné místo vedle vaničky je wc a nikoli nadměrná šachta
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    BLUMIR: ne, to je můj plánek z programu, kterým jsem si plánovala rozestavění nábytku a bylo jednodušší použít předpřipravené prvky, než se matlat s vlastními a holt v kuchyni bylo jednodušší verzi do rohu spatlat takto a záchod jsem ohledně zařizovacích předmětů řešit nepotřebovala, takže jsem ho "nevyplnila", je mi líto, že to uráží něčí estetické cítění
    vymazávat celý vnitřek, abych dala jen půdorys to by bylo moc práce
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BLUMIR: Hnutí vědomého sraní jistě dodává i vkusné bio kyblíčky.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    MOIRAIN: Oni mají dva sporáky, dva dřezy a ani jeden záchod?

To je zrovna dost nebezpečná kombinace... :)
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    GENTIANA: tak jsem tu musela podrobit důkladnému zkoumání, než se mi povedlo to rozšifrovat :)
    Ale kdyby byl dost subtilní, určitě by to šlo i s touhle :)
    KURE
    KURE --- ---
    GENTIANA: HEDERAHELIX: na tom trenuje uzly, aby nepřišel o skautskou odbornost, přeci! :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HEDERAHELIX: V tom vizuálním zmatku se to nedalo poznat. Ale představa hrdinného zálesáka, jak se svíjí u tyče, je rozhodně zábavná.
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    GENTIANA: ta je sloupek postele
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SIEGR: A ta tyč na pole dance...?
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MOIRAIN: díky!!!!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ANNONKA: půdorys je tohle, jen v kuchyni nemají okno a vchod do předsíně je asi na jiné stěně

ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MOIRAIN: díky, ale nešlo mi ani tak o půdorys jako o vzhled toho druhého pokoje. I když půdorysy mě baví od mala :-)
    OPI
    OPI --- ---
    DOKKTOR: co dlažba, ale ta plovoučka vedle v pokoji zřejmě taky :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DOKKTOR: to mi uplne uniklo. celou dobu jsem premyslela, jak bych tim otvorem prosla po navratu z hospody.*

*v dobe, kdy se takovy veci jako jit na jedno delalo
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NIKDAS: Ježiši! Zhmotněná noční můra! Já se občas netrefim do normálních dveří.. tohle by mě stálo hodně modřin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam