• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ANNONKA: půdorys je tohle, jen v kuchyni nemají okno a vchod do předsíně je asi na jiné stěně

ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    MOIRAIN: díky, ale nešlo mi ani tak o půdorys jako o vzhled toho druhého pokoje. I když půdorysy mě baví od mala :-)
    OPI
    OPI --- ---
    DOKKTOR: co dlažba, ale ta plovoučka vedle v pokoji zřejmě taky :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DOKKTOR: to mi uplne uniklo. celou dobu jsem premyslela, jak bych tim otvorem prosla po navratu z hospody.*

*v dobe, kdy se takovy veci jako jit na jedno delalo
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NIKDAS: Ježiši! Zhmotněná noční můra! Já se občas netrefim do normálních dveří.. tohle by mě stálo hodně modřin.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    NIKDAS: wow,obdelnikova dlazba diagonalne, just wow
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ANNONKA: je za zdí, kde je čelo postele, ve skoro stejném bytě bydlím a tenhle je pár minut pěšky
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    NIKDAS: chtěl bych vidět ještě dveře v tomhle tvaru :)
    WERKA
    WERKA --- ---
    OPI: No jo, máš pravdu. Mně zmátlo to, že ty fotky s postelí jsou výrazně světlejší. Teď jsem koukla líp a ono to vybavení na sebe navazuje...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    NIKDAS: a jak mají ve váze i kroucené větvičky :)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    NIKDAS: Todle je určitě inspirovalo...

Hole in The Wall | Very Funny Episode | Hole in The Wall 100% funny | Japanese Game Show Part - 1
    https://www.youtube.com/watch?v=sHpKiX87X2c
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    WERKA: na místnost s postelí přece navazuje kk...taky mi tam chybí druhý pokoj
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNONKA: To je ta s postelí.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: stale jeste mame v panelakovy desetimetrovy kuchyni 'tramovej' strop, protoze asi koliba vole... ostatni drevo uz jsme postupne orvali.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SIEGR: to krasne puvodni jadro... no ja mam kolegu ktery mel v panelakovem byte komplet drevene oblozeni aka lovecky salonek na konopisti, tohle je jeste strizlive
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNONKA: Ta tam prosimte muze bejt uplne kdekoli.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SIEGR: ta druhá cimra tam není? píšou 2+kk
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PAKOBYLKA: ja jsem prave kdysi dva mesice prebyvala v podobnem byte, kdyz byl rodicu znamy zrovna na cestach. Bylo tam ale daleko min veci a steny kompletne pokryte fotografiemi z cest. Atmosfera ovsem temer identicka :D
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: kdysi dávno kamarádi taky koupili byt, ve kterém prý byl strom :-)
    zeptám se jich, jak vypadal prodávající
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SIEGR: tohle bude zakladna cestovatele, stareho mladence pres 50 let. Jen to trochu ucesali kvuli foceni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam