• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SICKBOY4000: možnost, že na obsluhu trouby zasouvají schody a v tu chvíli se nemohou pohybovat mezi patry, je snad horší než trouba pro klečícího trpaslíka.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANNONKA: jake patro? Nevsimla jsem si
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JASMINOVA: to je jasný, když tě v noci přepadne mlsná, nemusíš až do přízemí! V reálu si imho vystavili celej pobyt s tou mikrovlnkou.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TABBY: na ten jsem koukala a nechápala... proč? Proč doprčic...
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    TABBY: A teď jsem si všimla umístění kosu, máme doma ty stejne, z ikea, otvírají se vyklopenim vika nahoru. Moc nechápu, proč někdo měl potřebu je tam, nejspíš jenom pro focení, umístit...
    TABBY
    TABBY --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Z hlediska ergonomie je to prostě senzace :-) Možná na pečení zaměstnávají trpaslíky?

HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: Ono to má potenciál...ale ne za 15m
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: peklo nevkusu to je, ale obyvatelé si zjevně umí užívat.

ANNONKA: je to pár později přiznaných gayů a dítě jezdí jen každý druhý víkend?
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    JASMINOVA: bazén, sauna, koupelna zvíci tanečního sálu a děcka spí na patro? ........
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Podle fotek se tam zjevně dost chlastá... to pak člověk spáchá lecos no...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GECKO: realne tak za ctyrku, je to dobre misto pro kombinaci bydleni a podnikani (industrial, zadna zelena idylka), ale barak by se musel total prestavet.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ETERNITY: Mám v práci klientku a tý podobně syn upravil vanu. Prostě v té vaně vyřízl otvor....vypadá to úděsně a ona vzhledem k tomu, že má nad vanou bojler, tak jí to je stejně houby platný.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Tvl... cenový relace neznám, ale fakt pět mega za tuhle barabiznu? A okolí taky luxus...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Existuji mimochodem vany s dvirky, ale ty jsou tak drahe, ze mi to ta moje stara souska kategoricky zamitla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TENZO: Covece nevim, mam zkusenost jen se svyma starousema a ti by se zabili pri prvnim pokusu o koupel. Nic nez sprchac (idealne na urovni podlahy) a stolicka v nem absolutne nehrozi.
    Tohle je lidova tvorivost, ktera by neboheho invalidu mohla stat chrup i kosti.
    KURE
    KURE --- ---
    TENZO: vypadlo ti tam "budoucího" :D
    TENZO
    TENZO --- ---
    ETERNITY: sprchac pro invalidu
    KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: no to je taky schůdeček :D co maj dělat, když už jim nohy neslouží :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam