• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Když chcete mít dojem, že jste na tripu, ale neutrácet za drogy :D

https://www.sreality.cz/...e-zelene-predmesti-nabrezi-zavodu-miru/1950641244#img=16&fullscreen=false
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: 4 kola + rezerva. Ne zrovna místností, ale počet sedí!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak jak jsem si stěžovala, že fiktry na realitkách mi dávají divné výsledky, tak dneska se překonaly - místo chalupy o 5 a více místnostech mi nabízí karavan. Pravda, aspoň je zaparkovaný v mnou vybrané lokalitě :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CERNAAMODRA: jj 3+1+sklep+komora, 84m2 za stejnou cenu za jakou byl nabizen onen 2+kk.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    ERRTU: A sechnali jste nakonec?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAKE_UP: pres dekadu normal, kdyz jsme pred 12 lety schaneli byt, setkavali jsme se s tim ze do vymery byl zapocitan i sklep, spolecna pavlac atd. uchvatne kuriozni byl 40m2 kumbal evedeny jako 3+1. samozrejme slo o 2+kk (kuchyn v chodbe fakt nepocitam jako +1) a jedna ze tech cca 17 metrovych mistnosti byla rozdelena uprostred japonskou papirovou pruhlednou stenou kterou bych pri vetsi ryme prokychl nazkrz...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    LUCIASHECK: není to srovnatelné, ale úplně se mi vrátily vzpomínky na babiččin záchod s prkýnkem potaženým leskimem a panenkou s ručně pletenou sukní která fungovala coby držák na hajzlpapír. A do toho ten nezaměnitelný pach cigaret nasáklý do tapet
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: zkus taxidermy furniture

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATHEA: Byla jsem inspirována, ale k mému překvapení jsou výsledky hledání "taxidermy coffee table" docela ubohý. Tohle je asi tak to nejlepší, co Google nabídl, leopard tam nebyl žádný.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ja nasla neco, co sem najit nikdy nechtela.

Skleněný konferenční stolek Bold Monkey Dope As Hell 90 x 40 cm s motivem pantera - Designový Nábytek
    https://www.designovynabytek.cz/...z&glamivoucher=GLAMI&gci=a431fd24d2e32e03f30bcee378338cbeb1150bf7

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KAIAFOX: takový barák s námi sousedí, chtěli jsme koupit jen tu zahradu...no bylo to za nesmysl :D
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Ano. A ty "schůdky" končí čtvrtým schodem (s glóbusem), leda by to pokračovalo žebříkem. Ve skutečnosti je to hodně speciální šuplíková skříň. Pastelky v nose speciální, stejně jako zbytek vybavení.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX: já zrovna včera koukala na chalupu, co byly dvě za cenu jedné - jedna 2+1 a druhá 2+kk, přes dvůr.
    Ale svým zvráceným způsobem, právě kvůli tomu, že máme děti, se mi to líbí!
    Jen teda ta lokalita je nepoužitelná, takže nic.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Tak chalupy jsou samo o sobě.. ležim v tom přes rok a nepotkala jsem zhola nic použitelnýho.. Nejvíc pobavil dům, kterej měl zahradu přes silnici. To fakt chceš, navíc s malejma dětma :D. Ani se nestyděli si za to říct pár mil. :D.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRISSIE: ony i ty udavane dispozice taky dokazi prekvapit, kolikrat nechapu, jak dokazi do 50 metroveho bytu nacpat 4kk, ale taky uz to na me parkrat vyskocilo.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Má sestra má byt v "loftech" na Palmovce a tam mají byty (hlavně ty prťavý, jako její) vestavěné patro. Pravda, strop bytu je tak k 5m, takže patro má okolo těch 2m. A tudíž uplně běžně v inzerci je udávaná plocha bytu včetně té galerie na spaní (tj. 25m plus 15m patro na spaní) :-)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    začínám chápat, proč, když mám nastavený filtr na chalupy s pěti a více pokoji, mi to pravidelně hází výsledky 60m2 a dispozicích typu 2+kk - někteří realiťáci počítají do těch místností i zádveří, závětří a kumbál na dřevo!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PLOMBDENTIST: boží
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam