• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUCIASHECK: ideální porodní apartmán...od určité fáze už je vyměšování věc veřejná.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GECKO: to bych brečela, to musel bejt pěknej barák a tohle omg
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUCIASHECK: Jsou tam lvi!
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUCIASHECK: Njn... maringotky na dvoře a sme doma no... ale ten barák je vlastně sám o sobě fajn. Jen rekosntrukce se dostala do pracek někomu, kdo to pojal podle investoru no a teď aby to někdo jinej celý omlátil a začal znova. interiér děs, okna děsný, a koupelna, do který vedou troje dveře, s pračkou v rohu nakoso a vanou na schodišti je trochu bizár no... škoda peněz ale z toho baráku a zahrady by jistě šlo udělat pěkný rodinný sídlo.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: No ovšem kousek od Nymburka s touhle cenovkou... se tam snad zajedu podívat.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KURE: on celej ten barák stojí za to :-D Takovej dům hrůzy :-D
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: :D :D to je, dámy prominou, trenažér sraní v nádražní hale :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Haha, jak říkali páni profesoři na FA - co Čech, to architekt.
    Ale pohoda - ty největší faily odhalí kde kdo s kritickým myšlením a trochou prostorové představivosti.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    JASMINOVA: no a mě to baví :-), používala jsem přemýšlení nad plánky a jejich upravování místo meprobamatu už v šerém dávnověku minulého tisíciletí :-) Nejsem architekt, mám to místo křížovky a hlavolamu dohromady. Takže sem s tím :-))))))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JASMINOVA: Přidávám se, nejsem architekt a nenudím se, ale teorii architektury a takové ty věci dělala na škole pěkných pár let, plus jsem zažila nějaké budovatelské úsilí zblízka a přinejmenším mám trochu oko na to, aby se dveře neotvíraly do sebe.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TOPAS: hoď to sem, nudící se architektka, tč na mateřské, se ráda podívá ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ERRTU: Za barákem pole s bavlnou a ve sklepě Kunta Kinte.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERRTU: Ten barák hoří ne..... tak pohoda.... hasiči na fotce nikde nejsou
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ERRTU: strasne me tam stve ta jedna koule bliz k vchodu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAKE_UP: hele uz uvodni fotka jasne naznacuje kdo je cilove publikum...
    tady imho chybi jen cinske sochy lvu u vchodu a mozna vkusna fontanka...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PLOMBDENTIST: mám neblahý dojem, že jsou to nějak podivně spojené dva byty dohromady,
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOPAS: za me je nejdulezitejsi vyber mista. ostatni se pak uz da prizpusobit.
    jestli budes stavet novostavbu, hod sem pak navrh a dockas se kritiky.
    jestli budes rekonstruovat, tak si uzijes svy, na druhou stranu v stary zastavbe te budou cekt uplne jiny fuckupy nez v ty novy.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TOPAS: To vubec neres. Az si koupis/postavis prvni barak, tak to potom uvidis taky. Nejvic u sebe :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOPAS: Hod to sem a najdeme ti tam i to, co tam neni:) Nyx jako brainstorming pouzivam bezne, lidi tu maji kazdy jinou specializaci a vic oci vic vidi. Tvoje investice nemuze skoncit spatne, kdyz jsi schopen se nad tim takhle zamyslet. Majitele techhle perel si vetsinou mysli, ze sezrali vsechnu moudrost a vkus sveta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam