• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: U me taky vyhrava ta malebna terasa jako stvorena pro chvile pohody.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: ...ze jim nedoslo, ze ty dekory k sobe nesedi:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: To je vzorník v životní velikosti.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAKOBYLKA: není!
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ETERNITY: to je byt geologa nebo vášnivého milovníka kamenů
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Krom jinýho, tak mě tam překvapilo, že (pokud to není klam ultraširokáče) je mega velká vzdálenost (4 velký okna) mezi televizí a gaučem. I kdyby byla televize přes celou stěnu, tak to pořád bude divný. A navíc televize u okna, tak nemůže být nic vidět. Nejsem moc filmovej/seriálovej typ, ale tohle mi přijde dost nešťastný. :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: To střešní okno bude imho světlovod. Použití označení loft je poněkud nadnesený. Perfektní je taky ta podivná disproporčnost místností, kdy z jenoho úhlu vypadá jako malý čtvercový krcálek a z druhého (asi díky použití jiného skla) jako ohromná obdélníková ratejna.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: to mi pripomnelo bajecne posezeni na terase za dohledu sousedu. Ted nevim, co je horsi... https://www.sreality.cz/...j/byt/4+1/ostrava-petrkovice-u-kovarny/3478572380#img=24&fullscreen=false
    (a ano, cely byt je hnusny, blbe reseny a navic jsem se te metraze nedopocitala, ani kdyz jsem pocitala trikrat)
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Toto: https://www.sreality.cz/...prodej/byt/3+kk/praha-hostivar-presticka/877055324#img=0&fullscreen=false
    ani nevím, co mě děsí víc - ložnice se střešními okny (nějak vždycky čekám, že ta okna jsou aspoň v šikmém stropu), pokoj - pracovna, praktické úložné prostory v předsíni... asi vyhrává představa posezení na té terase.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NIGHTFURY: mě pobavila ta desetimetrová ložnice v baráku za pomalu 10 mi.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GENTIANA: tak to by sis zgustla u nas na "chodbe". 4 dvere a vechny se otviraji dovnitr. Kdyz jsem schvalne otevrela vsechny, tak ve stredu byla vule asi 1,5 cm. Neprestava mne to fascinovat a v rannim shonu vytacet do bela. Nez prisli deti, tak to tak moc nevadilo.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    STARE_CASY: Oh, no ty bláho. A to jsem si myslela, že my máme mrňavou garáž, kde se špatně otvírají dveře. Jdu se jí omluvit.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ja jsem uplne paf i z toho kreativniho poskladani dlazdic na schodech :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TUILE: Yesssss :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    mne tam fascinuje i ten sprchac. nacpanej hned za dvre koupelny (opravdu je ta koupelna pruchozi?)

ale ocividne to nestihli zprasit kompletne. nasteti. treba to dlsi majitel predela zase do normalniho vzhledu :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUCIASHECK: ideální porodní apartmán...od určité fáze už je vyměšování věc veřejná.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GECKO: to bych brečela, to musel bejt pěknej barák a tohle omg
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUCIASHECK: Jsou tam lvi!
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUCIASHECK: Njn... maringotky na dvoře a sme doma no... ale ten barák je vlastně sám o sobě fajn. Jen rekosntrukce se dostala do pracek někomu, kdo to pojal podle investoru no a teď aby to někdo jinej celý omlátil a začal znova. interiér děs, okna děsný, a koupelna, do který vedou troje dveře, s pračkou v rohu nakoso a vanou na schodišti je trochu bizár no... škoda peněz ale z toho baráku a zahrady by jistě šlo udělat pěkný rodinný sídlo.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: No ovšem kousek od Nymburka s touhle cenovkou... se tam snad zajedu podívat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam