• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GREW
    GREW --- ---
    JAKE_UP: Neprijde mi to ani jako byt, na normalni bydleni, spis to na me pusobi jako firemni byt, kde se zamestnanec muze ubytovat, pokud je na vyjezde a zaroven tam obcas potrebuje pozvat nekoho na jednani s obchodnimi partnery apod. Pak je to moc pekne a ciste udelany.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Není to klasické peklo, jaká se tu objevují, ale za mě teda naprosto příšerný (možná šatnu bych vzal na milost, kdybych měl tak třetinu oblečení). Takové pěkné vlakové kupé nebo hotelový pokoj nebo jedno velké umakartové jádro.

Fotogalerie: Spotřebiče lze po skončení vaření ukrýt za dveře.
    https://www.idnes.cz/.../rekonstrukce/soutez-interier-roku-2020.A210226_132103_rekonstrukce_rez/foto

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ETERNITY: je to napsany v inzeratu, 246m2
    WERKA
    WERKA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Terasa je pro mne taky top - ze všeho nejvíc připomíná vězeňský dvorek - jen ta křesla tam nesedí :)
    ETERNITY: A navíc obložení kamenem za kuchyňskou linkou mi přijde kapku nepraktické z provozního hlediska :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MOODYCAT: ze! Uchvatna terasa, jak vystrizena z mexickyho slumu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Něco podobného jsem viděl naživo, kámošův táta byl kameník a miloval kukačky. V hale měl tak pět tun mramoru od podlahy přes zábradlí po obložené zdi a dvacet hodin pověřených v metrových intervalech . Když jsem tam šel v šestnácti zhulenej o půlnoci na záchod, málem jsem hledal mop, nevěřili byste, jak se to rozlýhalo..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: nejlepší je ten kámen nad postelí v patře, ten kdyby tam nebyl, tak se to podle mě neprodá :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: U me taky vyhrava ta malebna terasa jako stvorena pro chvile pohody.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: ...ze jim nedoslo, ze ty dekory k sobe nesedi:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: To je vzorník v životní velikosti.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAKOBYLKA: není!
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ETERNITY: to je byt geologa nebo vášnivého milovníka kamenů
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Krom jinýho, tak mě tam překvapilo, že (pokud to není klam ultraširokáče) je mega velká vzdálenost (4 velký okna) mezi televizí a gaučem. I kdyby byla televize přes celou stěnu, tak to pořád bude divný. A navíc televize u okna, tak nemůže být nic vidět. Nejsem moc filmovej/seriálovej typ, ale tohle mi přijde dost nešťastný. :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: To střešní okno bude imho světlovod. Použití označení loft je poněkud nadnesený. Perfektní je taky ta podivná disproporčnost místností, kdy z jenoho úhlu vypadá jako malý čtvercový krcálek a z druhého (asi díky použití jiného skla) jako ohromná obdélníková ratejna.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: to mi pripomnelo bajecne posezeni na terase za dohledu sousedu. Ted nevim, co je horsi... https://www.sreality.cz/...j/byt/4+1/ostrava-petrkovice-u-kovarny/3478572380#img=24&fullscreen=false
    (a ano, cely byt je hnusny, blbe reseny a navic jsem se te metraze nedopocitala, ani kdyz jsem pocitala trikrat)
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Toto: https://www.sreality.cz/...prodej/byt/3+kk/praha-hostivar-presticka/877055324#img=0&fullscreen=false
    ani nevím, co mě děsí víc - ložnice se střešními okny (nějak vždycky čekám, že ta okna jsou aspoň v šikmém stropu), pokoj - pracovna, praktické úložné prostory v předsíni... asi vyhrává představa posezení na té terase.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NIGHTFURY: mě pobavila ta desetimetrová ložnice v baráku za pomalu 10 mi.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GENTIANA: tak to by sis zgustla u nas na "chodbe". 4 dvere a vechny se otviraji dovnitr. Kdyz jsem schvalne otevrela vsechny, tak ve stredu byla vule asi 1,5 cm. Neprestava mne to fascinovat a v rannim shonu vytacet do bela. Nez prisli deti, tak to tak moc nevadilo.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    STARE_CASY: Oh, no ty bláho. A to jsem si myslela, že my máme mrňavou garáž, kde se špatně otvírají dveře. Jdu se jí omluvit.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ja jsem uplne paf i z toho kreativniho poskladani dlazdic na schodech :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam