• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: netušíte někdo, odkud je ten gauč?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    LADY_MYSKA: Mě fascinuje, že se tomu říká pracovna, ale na pracovní stůl mu hodili velký obstaróžní psací stroj, a nikde není místo na počítač. A elektrické zásuvky jsou metr od stolu.
    Ale některé detaily jsou tam hezké. Třeba ten věšák z koleček se mi vyloženě líbí.
    GREW
    GREW --- ---
    MEJLA77: Ne, spatne. To neni kvuli tomu, aby se mi s tim lip rozmachovalo v tech uzkejch chodbach, to tam ma pripraveny do budoucna na Seppuku, az mu jebne z toho zivota, kdy pravdepodobne den travi v korporatnim kanclu, aby se vecer vratil do bytu, kterej zase vypada jak hotelovej pokoj, pro firemni zamestnance dalsiho korporatu :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ERRTU: v tak úzkých chodbách by se s katanou asi rozmachovalo hůře :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUCIASHECK: na to staci ta vystaveny wakizashi v satniku :D
    za me v pohode byt, pokud jste klon toma cruise a s morganem freemanem zachranujete zemi pred mimozemskou umelou inteligenci ktera si rika sally.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ne ne

Bydlet jako...: Skejťák — iVysílání — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11695580341-bydlet-jako/420236100081010-bydlet-jako-skejtak
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    JAKE_UP: Neprijde mi to spatne. Ty zakladni veci jsou vyreseny fakt extremne dobre.
    - Vestavene skrine az ke stropu
    - Vyuziti prostoru i ergonomie
    - Pouziti material jako trivrstva lepena lamela (podlaha za cca 3500 CZK/m2). Stejne tak kvalitni MDF (tj. ne to to nejlevnejsi z Hornbachu) je uplne v pohode material.
    - Jedine snad ta kozenka ma u me minus.

Je to opak bydlenkovskejch silenosti s hromadou lapacu prachu. Jednoduchy a cisty. Jako prijde mi to barevne fadni, ale rozpocet na tohle musel bejt extremni a vysledek je funkcni a nadcasovy.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TRISSIE: no, u nas 100 ml rybilky napatlan na stenu
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ENKATT: Jo, té se bude líbit v těch otevřených policích v šatně :D Sice je plešatá, ale i ty dokážou pěkně shazovat věci.
    JAKE_UP: jo, mladej pár s jídelním stolem pro osum lidí. Ale co, třeba mají rádi židle.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TRISSIE:
    Dávej si ho na jedno místo:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AIJA: zas má to i svoje výhody... onehdá jsem strašně dlouho hledala mobil, který se maskoval na černém polštáři. Tady se neschová! :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAKE_UP:
    Mě na tom nejvíc fascinuje to bílý sezení všude.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak minimálně tam žije jedna kočka. pro tu dobrý.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAKE_UP: kam se hrabe voskovka na malířskou tuš a akrylové barvy :-/
    ale pravda, k voskovkám se kinderharanti dostanou častěji.
    TABBY
    TABBY --- ---
    JAKE_UP: Nic, as čím by si magická houba neporadila ;)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KURE: mé klaustrofobii se ten byt líbí moc, zvláště ten ultrapraktický ostrov v kuchyni, tam se snad bez úrazu nedají sníst ani ty vločky k snídani, natož něco vařit. Zbytek je takový klasický panelák narvaný nábytkem, připomínán mi to prababiččin byt, tam se taky místností procházelo opatrně bokem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: Dva. Voskovka na bíle vymalované zdi není destruktivní, ale ani estetická. Jak je mastná, tak úplně nejde dolů a prosvítá pod novým nátěrem.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    JAKE_UP: na práci bych to asi bral, ale stejně mi přijde, že by to mělo být 2kk :)

Každopádně je tam relativně pěkně vyřešené světlo, nejsou tam moc do očí svítící světla, což oceňuji - vyloženě nesnáším, když mám v zorném poli svítící žárovku/zářivku :)
    KURE
    KURE --- ---
    GECKO: co deti, já tam nevidim prostor ani na ty dva...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP: Kolik máš šikulů? Voskovka je celkem nedestruktivní, ale malí šikulové jsou celkem vynalézaví.... spíš tam ale na děti nevidím prostor....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam