• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAKE_UP: kam se hrabe voskovka na malířskou tuš a akrylové barvy :-/
    ale pravda, k voskovkám se kinderharanti dostanou častěji.
    TABBY
    TABBY --- ---
    JAKE_UP: Nic, as čím by si magická houba neporadila ;)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KURE: mé klaustrofobii se ten byt líbí moc, zvláště ten ultrapraktický ostrov v kuchyni, tam se snad bez úrazu nedají sníst ani ty vločky k snídani, natož něco vařit. Zbytek je takový klasický panelák narvaný nábytkem, připomínán mi to prababiččin byt, tam se taky místností procházelo opatrně bokem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: Dva. Voskovka na bíle vymalované zdi není destruktivní, ale ani estetická. Jak je mastná, tak úplně nejde dolů a prosvítá pod novým nátěrem.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    JAKE_UP: na práci bych to asi bral, ale stejně mi přijde, že by to mělo být 2kk :)

Každopádně je tam relativně pěkně vyřešené světlo, nejsou tam moc do očí svítící světla, což oceňuji - vyloženě nesnáším, když mám v zorném poli svítící žárovku/zářivku :)
    KURE
    KURE --- ---
    GECKO: co deti, já tam nevidim prostor ani na ty dva...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP: Kolik máš šikulů? Voskovka je celkem nedestruktivní, ale malí šikulové jsou celkem vynalézaví.... spíš tam ale na děti nevidím prostor....
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: V textu se pise o mladem paru. Ocividne tam jsou zlataky a s ditetem se asi pocita az do dalsiho bytu/domu. Protoze tady by si to na ty vsudypritomny bezovy nejakej malej sikula s nejakou peknou voskovkou moc uzil.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ARZA: Me to uplne fascinuje. Mam malo zdi, tak si na zdi a strop nalepim dalsi material, abych to mel pekne dvojity.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ARZA: do tech m2 jsou urcite zapocitane i terasy
    ARZA
    ARZA --- ---
    JAKE_UP: wtf? tam je vestavenej i drzak na hajzlpapir!!

Taky mi teda neni jasny, kde je tam zmizelejch tech 92m, o kterejch se pise v uvodu. Ale mozna se to ztratilo za tema vsudypritomnejma obkladama. Kdybych mela takovej balik, abych ho mohla vyhazet za neco tak prisernyho, asi si proste koupim vetsi byt...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Mne to pripada jako super (staro)mladeneckej byt :-D takovej jasne vyslanej signal “devce, tenhle do chomoutu fakt nechce”
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: Pls rekni mi, ze to je stav pred rekonstrukci.
    GREW
    GREW --- ---
    JAKE_UP: Neprijde mi to ani jako byt, na normalni bydleni, spis to na me pusobi jako firemni byt, kde se zamestnanec muze ubytovat, pokud je na vyjezde a zaroven tam obcas potrebuje pozvat nekoho na jednani s obchodnimi partnery apod. Pak je to moc pekne a ciste udelany.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Není to klasické peklo, jaká se tu objevují, ale za mě teda naprosto příšerný (možná šatnu bych vzal na milost, kdybych měl tak třetinu oblečení). Takové pěkné vlakové kupé nebo hotelový pokoj nebo jedno velké umakartové jádro.

Fotogalerie: Spotřebiče lze po skončení vaření ukrýt za dveře.
    https://www.idnes.cz/.../rekonstrukce/soutez-interier-roku-2020.A210226_132103_rekonstrukce_rez/foto

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ETERNITY: je to napsany v inzeratu, 246m2
    WERKA
    WERKA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Terasa je pro mne taky top - ze všeho nejvíc připomíná vězeňský dvorek - jen ta křesla tam nesedí :)
    ETERNITY: A navíc obložení kamenem za kuchyňskou linkou mi přijde kapku nepraktické z provozního hlediska :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MOODYCAT: ze! Uchvatna terasa, jak vystrizena z mexickyho slumu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Něco podobného jsem viděl naživo, kámošův táta byl kameník a miloval kukačky. V hale měl tak pět tun mramoru od podlahy přes zábradlí po obložené zdi a dvacet hodin pověřených v metrových intervalech . Když jsem tam šel v šestnácti zhulenej o půlnoci na záchod, málem jsem hledal mop, nevěřili byste, jak se to rozlýhalo..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: nejlepší je ten kámen nad postelí v patře, ten kdyby tam nebyl, tak se to podle mě neprodá :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam