• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Zitra doplnim informace. Stavebni povoleni se samozrejme neobeslo bez komplikaci. Me na tom fascinuje to, ze nejde o nejak dramaticky bohaty lidi. Nechapu, kde na to vzali a stale cekam, kdy jim dojdou penize.
    OMNIHASH: S krbem to mas zde: https://www.instagram.com/p/CKOx0KWrkAw/?igshid=1ca9uphesh9np Ten se mi ale celkove docela libi, z venci to ma aspon nejaky uceleny tvary. A stoji to v Beskydech, takze ten Aspen styl je aspon na horach.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    SEDELAVLOKALE: Hele, oni v podstatě bydlej v lese. Koukal jsem na to jen na mobilu, ale ty stromy v první linii by asi pěkně lízly střechu, možná ne, ale víc by rozšmelcovali tu rekrchatu vedle.
    Spíš by mě zajímalo jak výjimka probíhala. Jestli se ouřada cukal a něco z toho vycukal nebo jestli mu cukli hnedka nějakou pobídku,)))

Jinak citlivě zasazená plastová okna jsou i toho stavení níž, tam ty bílé rámy úplně bolej do očí,)))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Tvl, prej "bydlime u lesa", tohle si urcite postavej velci milovnici prirody. Mi pripomina nejaky dokument o projektu sidliste pasivnich domku a nejaka pani ala Peggy Bundova tam vypravi, jak priroda a slunicko a lesicek a bla bla, pritom barak plny plastovych kravin a dve auta pred domem.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tyjo fuj! Vypatral nekdo, kde tahle zrudnost stoji? Bude to asi Moravsky Kras, ale kde...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAKE_UP: základ každýho správnýho McMansionu je okno přes dvě patra ke schodišti. Doufám, že ten prostor doplněj nějakým krbem a půltunovým lustrem!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Cywe, barak vetsi nez mistni JZD, ale na garaz uz jim nezbyde :-D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAKE_UP: Genius loci zabitej totálně nevkusnou mrdkou, good job, sousedi je budou milovat.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ja se s vama musim podelit. Ted si dost ujizdim na profilech ruznych svepomocnych stavebniku, na webu svepomoci.cz atd. Uplne me to pohltilo, co jsou lidi si ochotni udelat si sami, jaka reseni najit, kolik casu obetovat, aby usetrili. A jeden z profilu je tento: https://instagram.com/bydlimeulesa?igshid=1y1i5epx0pfxq

Naprosto hovadsky predimenzovana asymetricka stavba s velky potencialem pro toto auditko, kterou muzeme sledovat defacto v primym prenosu. Jak vim o tom potencialu? Protoze pani majitelka dosud zije v panelakovem byte, kde ma kolonialni nabytek, a take nekolikrat dala nahlednout do svych myslenek stran budouciho interieru.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    87HIGHFLYER: Ta dispozice je dočista úchylná a byt neskutečně ohavně zařízenej. Pisoár v koupelně zaujal.
    Jediné, co by na tom bytě mohlo být sympatické, je ta zimní zahrada, kdyby se od tama vyházely nábytky a nacpaly se tam kytky, milion kytek.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOBYTEK: od meho dusevniho zmrzaceni futuramou mi pri pohledu na lenosku naskakuje automaticky toto:
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    87HIGHFLYER: ta lenoška je náhodou pěkná! Ale u takových bytů mi vždycky vrtá hlavou, jak se tam ti lidi vejdou, když tam mají dost nábytku na byt s třikrát vyšší metráží.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    87HIGHFLYER: to je trochu jiná civilizace, ne?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SULTHAN: no ja se pozastavuji nad hrazdou skoro nad stolem, tak se fakt musi dobre cvicit
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    JECH?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: netušíte někdo, odkud je ten gauč?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    LADY_MYSKA: Mě fascinuje, že se tomu říká pracovna, ale na pracovní stůl mu hodili velký obstaróžní psací stroj, a nikde není místo na počítač. A elektrické zásuvky jsou metr od stolu.
    Ale některé detaily jsou tam hezké. Třeba ten věšák z koleček se mi vyloženě líbí.
    GREW
    GREW --- ---
    MEJLA77: Ne, spatne. To neni kvuli tomu, aby se mi s tim lip rozmachovalo v tech uzkejch chodbach, to tam ma pripraveny do budoucna na Seppuku, az mu jebne z toho zivota, kdy pravdepodobne den travi v korporatnim kanclu, aby se vecer vratil do bytu, kterej zase vypada jak hotelovej pokoj, pro firemni zamestnance dalsiho korporatu :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ERRTU: v tak úzkých chodbách by se s katanou asi rozmachovalo hůře :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUCIASHECK: na to staci ta vystaveny wakizashi v satniku :D
    za me v pohode byt, pokud jste klon toma cruise a s morganem freemanem zachranujete zemi pred mimozemskou umelou inteligenci ktera si rika sally.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam