• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOPAS: Je to pro cloveka, co se pohybuje s autem, vyjit moc neni kam, do nejblizsiho kramu nevedou chodniky. Ale ok, pokud je to vas styl zivota. Jinak se mi poloha/okoli libi.
    Pocitej, ze na poli mezi barakem a potokem se bude jeste stavet.
    Ta COVka muze pri blbem vetru dost smrdet, normalne si vyhlidni nejake sousedy, zazvon na ne, a zeptej se jich.
    Potrebujes tak velky prostor? (dva baraky) Pokud pocitas s babickou na vejminek nebo partou kamaradu, co prijedou na leto a grilovacku, pak super.
    Mela bych husi kuzi pokazde, kdyz bych mela projizdet kolem prvniho baraku v ulici:) (cihla a kulata okna)
    Ty schody sice fakt razi, ale neni to asi nic, na co by si clovek nezvykl.
    Zajimal by me zpusob vytapeni v obou objektech, jestli jsou nove rozvody, jestli je dum napojen na kanalizaci.
    Pokud bude tohle vsechno v poradku, klidne bych se tam videla taky.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    TOPAS:
    - to schodiště vytlemený do chodby je dost velká bolest
    - ty podlahy pracovna, obyvák vypadají jako levné lamino z hobbymarketu
    - dlažba chodba (přízemí) je dost ohraná, ale baví mě
    - schodiště takhle točité v tak velkém prostoru je fakt k pláči
    - světla jsou absolutně nevkusná
    - nemám rád tmavé dřevo, ale tady mě ty dveře něčím vážně oslovují
    - posilovna pobavila
    - upřímně nechápu, proč je ten technický koutek v jedné celé místnosti

Sečteno podtrženo největší zlo je v tomto případě schodiště.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOPAS: mne prijde fakt neprakticky to rozdeleni na dva domy. garaz a venkovni kuchyne oddelena od baraku.
    taky nepropojeni zahrady s hlavni kuchyni a s hlavnim obejvakem.

mozna to ma pro nekoho ucel, me by to odrazovalo. prijde mi skoda rano vstat, dojit do kuchyne pro kafe a nemoc udelat dva kroky na terasu...
    MALATI
    MALATI --- ---
    TOPAS: Mě se to taky líbí... jediný mínus vidím detail řešení kuchyně... nikdy jsem nepochopila absenci horních skříňek kolem sporáku. Koření, mouky a podobný věci potřebuju mít po ruce, ne si pro ně chodit přes půlku kuchyně. Ale to je fakt hnidopišskej detail...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TOPAS: Osobne se mi ten barak vubec nelibi, ale to je irelevantni, ja tam bydlet nebudu. Jestli jste z toho nadseni, vidite se tam jako doma a splnuje to vase predstavy o bydleni, tak je to pro vas asi spravnej barak :)
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    TOPAS: vidíš se v tom? Žena taky? Tak není co řešit, bydlet tam budeš ty a ne někdo jinej z nyxu. Ta kuchyň je sice krapet sterilní a ty "betonový" plochy venku by mě osobně vadily, ale to jsou věci, které se dají změnit.
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Jak jsem se ptal tady TOPAS, že se trochu bojím, že něco neuvidím nebo přehlídnu, až si budu kupovat barák? Mohl bych poprosit místní zkušené oči o zkouknutí tohohle? Právě jsme se vrátili z prohlídky, jsem z toho nadšnej, žena nadšená a jsem ve fázi, kdy už se tam začínám vidět. Pojďte mi to rozmluvit. Prosím! :D https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/jirny-nove-jirny-v-dymaku/1889144156
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    je to tedy z tržiště... já jsem z toho nějak nakřivo, kdybych byl liliput, asi bych to bral :)

[ OFFERINGNABÍZÍM: PŮDNÍ 2+KK NA CHODOVĚ / Praha Chodov / 12000 CZK ]
    TUILE
    TUILE --- ---
    KALHOTKA: peklo. hlavne ty leskly pasky. zajimal by me interier!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KALHOTKA: vypada to jak upravena industrialni budova, neni to pozustatek nejake vratnice do tovarny nebo tak? Pokud je to novostavba, tak jak Martina - kyc, ale snesitelny.
    KURE
    KURE --- ---
    KALHOTKA: mě na tom dráždí ty lesklý pásky mezi patrama, a to jak hubená je ta věž.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALHOTKA: jako kýč mi to sice připadá, ale na druhou stranu v jemných barvách, nevypálí to oči a nenarovná mozkové závity. Navíc v té okolní zástavbě, je to aspoň renovované a čisté.
    Kýč, ale nevadí mi, neruší.
    DAHY
    DAHY --- ---
    KALHOTKA: Ty střílny jsou náhodou velmi autentické.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: 200 metrů čtverečních a z toho je polovina sklep - nedávno se tady řešily velikosti bytů a co vše jde započítat do jeho plochy - tohle je taky parádní příklad a to ještě předpokládám nezapočítali plochu dvoupatrové terasy s úžasným úložným prostorem :) Ale stometrový sklep by zase možná mohl ubytovat část rodiny :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: No ty vole, ten interier "to nejlepsi z roku 1998".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: na vytapeni mi to neprijde horsi jak prumer...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: by me zajimalo, jake maji rocni zuctovani plynu. Mozna proto je cena tak vysoka, aby se jim penize za vytapeni aspon castecne vratily?
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Jo už jsem koukla na fotky, tam je toho tak moc špatně.. :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SAL: Tohle je zadarmo drahe, ten barak tak rozhodne v 1948 nevypadal a ted si nedokazu predstavit, jak by mohl dobre slouzit. Radsi jezdit jenom kolem dal:)
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Kolem toho jezdím a vždycky jsem si říkala, jestli tam vlastně vůbec někdo bydlí :D Dům vypadá zvenku jako skoro ruina, pozemek okolo neudržovaný.. Hm! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam