• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KALHOTKA: vypada to jak upravena industrialni budova, neni to pozustatek nejake vratnice do tovarny nebo tak? Pokud je to novostavba, tak jak Martina - kyc, ale snesitelny.
    KURE
    KURE --- ---
    KALHOTKA: mě na tom dráždí ty lesklý pásky mezi patrama, a to jak hubená je ta věž.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALHOTKA: jako kýč mi to sice připadá, ale na druhou stranu v jemných barvách, nevypálí to oči a nenarovná mozkové závity. Navíc v té okolní zástavbě, je to aspoň renovované a čisté.
    Kýč, ale nevadí mi, neruší.
    DAHY
    DAHY --- ---
    KALHOTKA: Ty střílny jsou náhodou velmi autentické.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: 200 metrů čtverečních a z toho je polovina sklep - nedávno se tady řešily velikosti bytů a co vše jde započítat do jeho plochy - tohle je taky parádní příklad a to ještě předpokládám nezapočítali plochu dvoupatrové terasy s úžasným úložným prostorem :) Ale stometrový sklep by zase možná mohl ubytovat část rodiny :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: No ty vole, ten interier "to nejlepsi z roku 1998".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: na vytapeni mi to neprijde horsi jak prumer...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: by me zajimalo, jake maji rocni zuctovani plynu. Mozna proto je cena tak vysoka, aby se jim penize za vytapeni aspon castecne vratily?
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Jo už jsem koukla na fotky, tam je toho tak moc špatně.. :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SAL: Tohle je zadarmo drahe, ten barak tak rozhodne v 1948 nevypadal a ted si nedokazu predstavit, jak by mohl dobre slouzit. Radsi jezdit jenom kolem dal:)
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Kolem toho jezdím a vždycky jsem si říkala, jestli tam vlastně vůbec někdo bydlí :D Dům vypadá zvenku jako skoro ruina, pozemek okolo neudržovaný.. Hm! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUCIASHECK: To uz asi pul nyxu, ale i interierove je to perla vedle perly:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Me bavi ta prvorepublikova vila, postavena po WW2 :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Za 2M to koupim kvuli tomu bazenua budu to mit jako letni sidlo :D.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ETERNITY: Zase. Takovejch metrů a zase záchod uprostřed nádražního vestibulu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PETER_PAN: nemam sajnu, muj neodborny odhad je tak 16 mega max.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PETER_PAN: Hugh Hefner likes this.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ETERNITY: Husty. Maji nejaky odborny feedback na kolik by museli jit? Jen pro zajimavost.
    Me spis prijde realisticky to pronajimat na party a svatby a tim vydelavat nez to prodat, jen velmi IMHO.
    MIST
    MIST --- ---
    GECKO: hele, ja to jen prolitla na jejich strance a v zahlavi je tam sw obrazek domu, z casti porostly psim vinem. Mam z toho dojem, ze navrh majitelu, jak udelat dum mene vyrazny, byl lepsi nez co jim CHKO urednice naridila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam