• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DAHY
    DAHY --- ---
    KALHOTKA: Ty střílny jsou náhodou velmi autentické.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: 200 metrů čtverečních a z toho je polovina sklep - nedávno se tady řešily velikosti bytů a co vše jde započítat do jeho plochy - tohle je taky parádní příklad a to ještě předpokládám nezapočítali plochu dvoupatrové terasy s úžasným úložným prostorem :) Ale stometrový sklep by zase možná mohl ubytovat část rodiny :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: No ty vole, ten interier "to nejlepsi z roku 1998".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: na vytapeni mi to neprijde horsi jak prumer...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: by me zajimalo, jake maji rocni zuctovani plynu. Mozna proto je cena tak vysoka, aby se jim penize za vytapeni aspon castecne vratily?
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Jo už jsem koukla na fotky, tam je toho tak moc špatně.. :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SAL: Tohle je zadarmo drahe, ten barak tak rozhodne v 1948 nevypadal a ted si nedokazu predstavit, jak by mohl dobre slouzit. Radsi jezdit jenom kolem dal:)
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Kolem toho jezdím a vždycky jsem si říkala, jestli tam vlastně vůbec někdo bydlí :D Dům vypadá zvenku jako skoro ruina, pozemek okolo neudržovaný.. Hm! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUCIASHECK: To uz asi pul nyxu, ale i interierove je to perla vedle perly:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Me bavi ta prvorepublikova vila, postavena po WW2 :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Za 2M to koupim kvuli tomu bazenua budu to mit jako letni sidlo :D.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ETERNITY: Zase. Takovejch metrů a zase záchod uprostřed nádražního vestibulu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PETER_PAN: nemam sajnu, muj neodborny odhad je tak 16 mega max.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PETER_PAN: Hugh Hefner likes this.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ETERNITY: Husty. Maji nejaky odborny feedback na kolik by museli jit? Jen pro zajimavost.
    Me spis prijde realisticky to pronajimat na party a svatby a tim vydelavat nez to prodat, jen velmi IMHO.
    MIST
    MIST --- ---
    GECKO: hele, ja to jen prolitla na jejich strance a v zahlavi je tam sw obrazek domu, z casti porostly psim vinem. Mam z toho dojem, ze navrh majitelu, jak udelat dum mene vyrazny, byl lepsi nez co jim CHKO urednice naridila.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MIST: 200 m2 zastavěná, dvě patra. Jestli to dobře chápu, půvondí plán byl dvě plnohodnotný patra a sedlová střecha, což neprošlo, takže to snížili o střechu a druhý patro je jako "podkroví" což ale vedlo k extrémně malýmu sklonu střechy a dvěma velkým pultovým vikýřům... a ta střecha je pohledově děsně rozlámaná...

Jinak v pravidla CHKO mají tendenci obvykle hrát na rozměrový poměry, proporce, uspořádání a typický prvky původních staveb v místě, takže se podle CHKO liší i dost podstatně. To, že něco navrhneš oblepit dřevem a obestavět kamenem tedy samo o sobě nic neznamená. I když připouštím, že se ty pravidla uplatňují s různou intenzitou a často se používaj jako klacek podle xichtu, resp. podle toho ,jak sympatický je úřadům žadatel, projektant nebo příslušný záměr, případně jak "důležitý" někdo z nich je a nebo taky jak dokázali ty správný lidi motivovat.... my jsme si užili i mimo CHKO dost s disciplínou "ovlivnění krajinného rázu" což už je úplně hra bez pravidel... Na druhou stranu, co je vidět na fotkách pod tím za klasika satelitní domky tak to tam CHKO evidentně moc pevně v ruce nemá...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KURE: Ja jsem kdysi mela navrhnuty vlastni hrad i s vezi (pravda ctvercovou) a strilnami, castecne oblozene drevem, moderni materialy:) V kazdem z nas je kus silence:)
    Mimochodem po tech venkovnich schodech snad nikdy nikdo nesel.
    KURE
    KURE --- ---
    PRGBEAR:
    ETERNITY: mě se to líbí. teda ten nábytek a volánky ne, ale stavba se mi líbí, a to schodiště je boží!
    kdybych byl bohatej, mám pocit že bych si nechal stavět něco daleko šíenějšího :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam