TOPAS: Taky mě to nějak extra neuráží... Asi bych neměl dobrej pocit ze sousedního bílýho baráku, co je velkej a na relativně malým pozemku a tak ti všude po zahradě vidí a žádný rákos na plot tě nezachrání.
Zahrada je asi trochu zbytečně vydlážděná, ale to v nejhorším jde postupně překopat na nějakou zatravňovačku a podobně... ta koncepce, že autem do garáže přejedeš celou zahradu je trochu nešťastná, ale zřejmě to vznikalo historicky...
Vadilo by mi asi, že mimo klánovickýho lesa budou pravděpodobně ty okolní plochy dříve či později zastavěný (ta hned naproti je jasná, tam už je ulice, sítě atd... o kus dál podle mapy totéž ale na ty pole zbylý bych moc nevsázel, že zůstanou jako pole... bude to uprostřed megasatelitu.
Otázka je, jak vypadá střecha, jak izolace a vůbec, co je skrytý pod tou pěknou rekonstrukcí. Ono u baráku za 12 mega je pěkný, že ti inzerujou roční úsporu 15k díky fotovoltaice ale otázka je z kolika peněz provozních nákladů.
Asi bych si v tomhle případě zaplatil nějakou tu inspekci nemovitostí, pokud o tom fakt vážně uvažuješ.
Jinak co mě se týče, tak sice chápu, ž to jsou vlastně dva baráky, relativně velký pozemek, celkem blízko do Prahy a navíc díky D11 asi i přijatelně rychle, ale pro mě je 12mega nepředstavitelný číslo...