• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SITH
    SITH --- ---
    Vidím, že cesta na dálnici vede přes Jirny, pak přes tu světelnou křižovatku mezi logistickýma halama a pan přes další křižovatku, už bez světel, a pak pak dálnice. Jezdí tam strašně moc kamionů, ta bez světel je o hubu kvůli vysokému provozu. Na té nejkratší cestě je zákaz vjezdu. Ideální vzít kolo nebo auto a dojet na jih do Úval na vlak.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Mne by i zajímalo, jestli má ta obec plán a konkrétní podmínky pro výstavbu. Třeba o kus vedle Horoušánky zjevně žádnou územní vizi nemají, každý si staví co se jemu zrovna líbí a v celkovém pohledu je to děs a hrůza.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Me upřímně zaráží v tak velkým baráku tak malá koupelna, a rovnou dvakrát.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    TOPAS: Me se to dost libi. Jedine skutecne minus jsou ty schody, jinak tam zadnej vylozene ulet neni. Dlazbu bych asi v tomhle podani take nechtel, ale tohle je resitelne v ramci 1 tydne, kdyby vas to stvalo. Kupujes si misto, rada veci jde doladit. Velke plus za zahradu a prostorove dispozice.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    mimochodem musím říct, že je ta zahrada obrovská a to je velké plus,) dispozice objektů na pozemku je IMHO také dobrá,)
    GECKO
    GECKO --- ---
    TOPAS: Taky mě to nějak extra neuráží... Asi bych neměl dobrej pocit ze sousedního bílýho baráku, co je velkej a na relativně malým pozemku a tak ti všude po zahradě vidí a žádný rákos na plot tě nezachrání.

Zahrada je asi trochu zbytečně vydlážděná, ale to v nejhorším jde postupně překopat na nějakou zatravňovačku a podobně... ta koncepce, že autem do garáže přejedeš celou zahradu je trochu nešťastná, ale zřejmě to vznikalo historicky...

Vadilo by mi asi, že mimo klánovickýho lesa budou pravděpodobně ty okolní plochy dříve či později zastavěný (ta hned naproti je jasná, tam už je ulice, sítě atd... o kus dál podle mapy totéž ale na ty pole zbylý bych moc nevsázel, že zůstanou jako pole... bude to uprostřed megasatelitu.

Otázka je, jak vypadá střecha, jak izolace a vůbec, co je skrytý pod tou pěknou rekonstrukcí. Ono u baráku za 12 mega je pěkný, že ti inzerujou roční úsporu 15k díky fotovoltaice ale otázka je z kolika peněz provozních nákladů.

Asi bych si v tomhle případě zaplatil nějakou tu inspekci nemovitostí, pokud o tom fakt vážně uvažuješ.

Jinak co mě se týče, tak sice chápu, ž to jsou vlastně dva baráky, relativně velký pozemek, celkem blízko do Prahy a navíc díky D11 asi i přijatelně rychle, ale pro mě je 12mega nepředstavitelný číslo...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BOYLER: spíš měsíců
    ale za pár let bude hotovo
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    každopádně dřív nebo později se ti před barákem rozehraje stavba nového souboru RD, na který bude krásný pohled z terasy, která v tuto chvíli kouká do toho prostoru nikoho, což dle ÚP obce Jirny je smíšené obytné území,)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOPAS: pokud potřebujete barák jak kráva, je to přesně pro vás.
    místo dobrý a za mě je slušně velká zahrada se vzrostlými stromy úplná výhra
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOPAS: Je to pro cloveka, co se pohybuje s autem, vyjit moc neni kam, do nejblizsiho kramu nevedou chodniky. Ale ok, pokud je to vas styl zivota. Jinak se mi poloha/okoli libi.
    Pocitej, ze na poli mezi barakem a potokem se bude jeste stavet.
    Ta COVka muze pri blbem vetru dost smrdet, normalne si vyhlidni nejake sousedy, zazvon na ne, a zeptej se jich.
    Potrebujes tak velky prostor? (dva baraky) Pokud pocitas s babickou na vejminek nebo partou kamaradu, co prijedou na leto a grilovacku, pak super.
    Mela bych husi kuzi pokazde, kdyz bych mela projizdet kolem prvniho baraku v ulici:) (cihla a kulata okna)
    Ty schody sice fakt razi, ale neni to asi nic, na co by si clovek nezvykl.
    Zajimal by me zpusob vytapeni v obou objektech, jestli jsou nove rozvody, jestli je dum napojen na kanalizaci.
    Pokud bude tohle vsechno v poradku, klidne bych se tam videla taky.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    TOPAS:
    - to schodiště vytlemený do chodby je dost velká bolest
    - ty podlahy pracovna, obyvák vypadají jako levné lamino z hobbymarketu
    - dlažba chodba (přízemí) je dost ohraná, ale baví mě
    - schodiště takhle točité v tak velkém prostoru je fakt k pláči
    - světla jsou absolutně nevkusná
    - nemám rád tmavé dřevo, ale tady mě ty dveře něčím vážně oslovují
    - posilovna pobavila
    - upřímně nechápu, proč je ten technický koutek v jedné celé místnosti

Sečteno podtrženo největší zlo je v tomto případě schodiště.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOPAS: mne prijde fakt neprakticky to rozdeleni na dva domy. garaz a venkovni kuchyne oddelena od baraku.
    taky nepropojeni zahrady s hlavni kuchyni a s hlavnim obejvakem.

mozna to ma pro nekoho ucel, me by to odrazovalo. prijde mi skoda rano vstat, dojit do kuchyne pro kafe a nemoc udelat dva kroky na terasu...
    MALATI
    MALATI --- ---
    TOPAS: Mě se to taky líbí... jediný mínus vidím detail řešení kuchyně... nikdy jsem nepochopila absenci horních skříňek kolem sporáku. Koření, mouky a podobný věci potřebuju mít po ruce, ne si pro ně chodit přes půlku kuchyně. Ale to je fakt hnidopišskej detail...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TOPAS: Osobne se mi ten barak vubec nelibi, ale to je irelevantni, ja tam bydlet nebudu. Jestli jste z toho nadseni, vidite se tam jako doma a splnuje to vase predstavy o bydleni, tak je to pro vas asi spravnej barak :)
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    TOPAS: vidíš se v tom? Žena taky? Tak není co řešit, bydlet tam budeš ty a ne někdo jinej z nyxu. Ta kuchyň je sice krapet sterilní a ty "betonový" plochy venku by mě osobně vadily, ale to jsou věci, které se dají změnit.
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Jak jsem se ptal tady TOPAS, že se trochu bojím, že něco neuvidím nebo přehlídnu, až si budu kupovat barák? Mohl bych poprosit místní zkušené oči o zkouknutí tohohle? Právě jsme se vrátili z prohlídky, jsem z toho nadšnej, žena nadšená a jsem ve fázi, kdy už se tam začínám vidět. Pojďte mi to rozmluvit. Prosím! :D https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/jirny-nove-jirny-v-dymaku/1889144156
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    je to tedy z tržiště... já jsem z toho nějak nakřivo, kdybych byl liliput, asi bych to bral :)

[ OFFERINGNABÍZÍM: PŮDNÍ 2+KK NA CHODOVĚ / Praha Chodov / 12000 CZK ]
    TUILE
    TUILE --- ---
    KALHOTKA: peklo. hlavne ty leskly pasky. zajimal by me interier!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KALHOTKA: vypada to jak upravena industrialni budova, neni to pozustatek nejake vratnice do tovarny nebo tak? Pokud je to novostavba, tak jak Martina - kyc, ale snesitelny.
    KURE
    KURE --- ---
    KALHOTKA: mě na tom dráždí ty lesklý pásky mezi patrama, a to jak hubená je ta věž.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam