• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOPAS: v řadovce já strávila kus života a z mého pohledu je to ok, ubude různá údržba a když vidím na jak maličkejch pozemcích se dneska často staví, tak mi to přijde skoro výhodnější i s ohledem na to soukromí. sousedy jsme jedny neslyšeli vůbec, druhý když na sebe hodně řvali, běžný provoz taky spíš ne...
    TUILE
    TUILE --- ---
    v radovce sem vyrustala. o jednech sousedech nevim nic, u druhejch sem slysela radio, televizi i beznej hovor.

mne se takovy bydleni celkem libi.
    na zahrade tri stromy, pokterejch slo lezt a zaroven byla zahradka dost mala na udrzbu.
    znali sme dvoje sousedy vedle a dvoje naproti.

nevyhodou byla pomerne mala metraz, z vegoz jeste dost zabiraly schody, v panelaku bychom na stejny metrazi meli rozlozeni rozhodne lepsi, na druhou stranu sme meli sklep, pudu, kus zahradky a nastesti uplne nekonfliktni sousedstvi.

ja bych klidne do radovky znovu sla, kdybych touzila po bydleni v baraku a minimalni zahradce.
    radsi bych ale bydlela v byte bez schodu s terasou (tedy moznost nakyho posezeni venku).
    KSL
    KSL --- ---
    TOPAS: Ušetříš za topení :)
    Bydlím v přístavbě domu, který si postavil a zkolaudoval soused pro sebe. Pak to prodal. Každopádně o něm vůbec nevím. Občas slyším jejich mimino, ale opravdu minimálně. Ono záleží jak je to postavený, pokud je tenká stěna tak bude asi problém. Pak co koukám na řadovky u nás tak by mě vadila malá zahrádka s žádným soukromím. Nějak si nedokážu představit v sobotu odpo, když rozjede každej gril a bluetooth reprák na svém pidi pozemku.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPAS: Vyhoda: mas aspon nejakou zahradu. Nevyhoda: panelak nalezato minus soukromi., kt. je ve vetsim panelaku dano anonymitou.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOPAS: slysis jenom dvoje sousedy. docela to de :)
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Nemáte nějaký zkušenosti s řadovkama? Po zkušenosti z paneláku jsme se chtěli odizolovat od sousedů jak nejvíc by to šlo, ale třeba to není tak pekelný, jak si představujem. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SILVEIG: Mycka je scifi:) Z rohu vez s vestavnou lednici, troubou a mikrovlnkou, misto na dvouplotynku a drez (ok, pod nej by se dala dat pulmycka, ale...), pracka a jsi na konci:)
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ANTALSTASEK: jako je teď je moderní cpát kuchyň do obýváku a získáš tím jednu místnost, ale nemyslím, že je to terno. Kuchyň prostě ruší. Budeš tam mít myčku, možná i tu pračku...to vydává samo o sobě dost hluku a ani nemusíš vařit nebo něco mixovat.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ANTALSTASEK: Dispozice cajk, bude to teda spis fakt hotelova kuchynka a pocitej, ze jinde nemas misto na pracku, ale to je asi na stylu zivota kazdeho jedince. Ta Budejovicka bude hodne slyset, zvlast, kdyz je byt v druhem patre.
    Bacha, jestli to chces na pronajem, druzstvo to nemusi dovolit.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ANTALSTASEK: Družstevní... tam toho moc nepředěláš.
    GECKO
    GECKO --- ---
    TOPAS: Tak kup nějakej ten pozemek naproti a něco tam postav ne...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOPAS: Tesime se na dalsi brainstorming:)
    A to s tou pipou znam:)
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Funny update k TOPAS: Žena si to nějak rozmyslela, že jí tam právě chybí ta kuchyň/obývák s výlezem na zahradu. A že je to trochu jiný, než vlastně myslela. Jako teď? Už jsem zval kamarády a vybíral, co koupím za pípu. Tak hledáme dál... :D

Ty otázky a postřehy, co tady padaly, jsem si poznamenal a použiju je rozhodně dál. Díky!
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MAR_TINA: řekl bych,že potřebuju kešflou ve fondech
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    MAR_TINA: Tak je to samozrejme volba kazdeho soudruha... ja tam historicky ucet mel, tak proc neudelat upgrade... vsechno zdarma, bez jinych podminek a pro mne hlavni lakadlo vybery z bankomatu po svete zdarma (kurzem plus minus normalnim a nemusim tahat hotovost) - coz je tedy momentalne k nicemu, ale bude lip! Doufam :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZIGI: to by se mi teda nechtělo.
    Mám banku bez keců, bez podmínek a nemusím nic. Kartičku mám jednu ošklivoua jednu stříbrnou a ta se prý obchodníkům hodně nevyplatí (na bussiness jsou prý pořád ošklivé poplatky)
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    MAR_TINA: Ani nemusis posilat 50 najednou... muzes i po kouskach behem mesice (jedu 15, za par dnu 15, pak 20 a nasledne si poslu 30 zpet... rikam tomu bankovni pingpong)... a cerny karty jsou sexy :-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAKE_UP: u me stacilo jen tech 50k a nic jinyho, dva roky zpet. A rekla mi to rovnou pani se kterou se to sjednavalo, ze to mam klidne tocit tam a zpatky, kdyby bylo treba. Takze to muzes tocit po litru, kdyz ti to prijde jako dobrej napad:)
    SITH
    SITH --- ---
    MAR_TINA: asi musí reportovat nějaké obraty na účtech :)

JAKE_UP: s tou úsporou 500k si nejsem jistý, myslím, že mám jinou podmínku
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MAR_TINA: Někam si tě příjmově zřaděj asi. Třeba v KB mám zlatou kartu, kterou dostane každej nýmand za pár stovek měsíčně. Ale v ČSOB musíš mít ten obrat, což mi přijde fajn, že to nemá každej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam