• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAKOBYLKA: No ale kdyby zdroj světla byl mezi stěnou a toaletou (a ne toaleta mezi zdrojem a stenou), tak, že by člověk na tu stěnu nevrhal stín, tak by to bylo ok, ne?
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: to mi připomnělo, jak bývalý plánoval přestavbu baráku, která by zahrnovala i to, že záchod a koupelna bude od obýváku oddělena skleněnou stěnou (z matného tlustého skla), aby tam jako šlo světlo. Já byla jediná, koho napadlo, že když bude třeba návštěva sedět v tom obyváku bez světla, někdo se zvedne a bude chtít jít na záchod, že to bude asi bezva vypadat, až si za tou skleněnou stěnou rozsvítí a usadí se :-)))
    dodneška se tomu směju
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: Mě kupodivu nejvíc irituje ten ne-pravý úhel, ve kterém je ta vana nasazená ke zdi.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TOOMIX: nemohu z hlavy vyhnat predstavu, jak sedime s navstevou kolem stolu v kuchyni, hrajeme karty a nekdo si potrebuje odskocit. Tak se vsichni ostatni zvednou a jdou si chvilku stoupnout do vedlejsi mistnosti nebo na chodbu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Užila bych to i na děti.
    KATIA
    KATIA --- ---
    KURE: sem se bála to rozkliknout ;-) budeš mít pravdu
    KURE
    KURE --- ---
    KATIA: "Stavba:Panelová" Ne to bude panelová garzonka s původně umakartovym jadrem, expertně zrekonstruovaná :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: Pavlačák? Původně bez koupelny?
    Jako ale dá se to řešit jinak, že jo :-))
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: Já myslím, že koupelna byla tam, co je teď ale za zdí... při pohledu na tu vanu prostě byla příčka jak je hranice mezi linkou a záchodem a vlevo od vchodových dveří byl dveře do koupelny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: z jakého prostoru je ten byt vyroben?
    Pokud to byl byt, někam zmizela koupelna. Kde je? A co půdorys?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    87HIGHFLYER: no, dobře, ale nemusíš mít aspoň podlahu rovnoměrně pokrytou bahnem a solí z chodníku :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ono 1+1 na 35m2 bude vzdycky pres ruku.

kdyz sou vysoky stropy, da se postel a uloznej prostor udelat v patre a pak se da i vymyslet nejaky kloudny reseni, takhle to ze zachoda do kuchyne bude vzdycky jen pres dvere...

ale je to samozrejme na rekonstrukci.
    to sou v plzni nemoviosti k rekonstrukci fakt za 65k/m2?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TRISSIE: kdyz mas psa tak doma nikdy neni cisto, to je protimluv.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TOOMIX: tak jako když máš velkýho psa, tak je to šikovný, ze dveří si hupne do vany, ty mu osprchuješ tlapy a doma je furt čisto!
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GECKO: vypada to, ze tam tu vanu nekdo proste odlozil a zapomnel :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    TOOMIX: V bytě je nová elektrika... provedená v lištách a dost prasácky. Navíc bezpochyby bez revize, viz ten vypínač rovnou nad vanou. Dobrý...

DOBYTEK: Odpad vede kolem podle zdi, je tam přizděný soklík, je to vidět na fotce, kde je umyvadlo... ale umístění je fakt originální.
    KURE
    KURE --- ---
    TOOMIX: jako vana je vtipná, ale mě víc vadí, že se ze záchoda dá pomalu obsluhovat sporák :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TOOMIX: at se snazim sebevic, tak blbejsi umisteni vany me nenapada. A pak taky, kudy vede odpad?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TOOMIX: Vožrala vyrazí dveře a zapadne rovnou do vany, o blitky je postaráno, boží!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Otevřít kurýrovi z vany? Nekupte to, za 2 350 000,- v Plzni

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+1/plzen--/3823136092#img=0&fullscreen=false

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam