• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TABBY
    TABBY --- ---
    87HIGHFLYER: Dobra tedy:

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TABBY:
    Bad URL timestamp
    TABBY
    TABBY --- ---
    Obrázek se v prispevku nezobrazuje, tak aspon odkazem.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TOOMIX: nenašla jsem dřez. Ani odtah digestoře. Ale líbí se mi ta zástrčka nad digestoří.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ETERNITY: Tohle je uplne ok - tlusty sklo a roleta
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: to je v Asii klasika, fama pravi, ze je to proto, abys videla na damu, kdyz je v koupelne, pripadne jestli ti nevybira kapsy, kdyz jsi v koupelne ty. Navic vidis z vany na telku, coz jsem zas ocenila ja :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ne ze by si s tim nektere zeme delali starosti. Nikdy nezapomenu na zrudleho kolegu, kteremu vlezla hotelova sluzba do pokoje, on zrovna resil svuj velky byznys, tak na ne volal, at prijdou za chvili, ze zrovna kona potrebu. Chlapec mu rekl "jiste pane, nenechte se rusit", uklidil v pokoji a k dovrseni vsecho jeste (ano, v koupelne) vymenil rucniky.
    Nase pokoje vypadaly takto:
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA: imho by to ani nebylo spravne podle nejakych hygienickych norem nebo co...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SALVATOR: asi tam bude víc faktorů, třeba to sklo. Nejsem si jistá, jestli má cenu zkoušet trefit průchodnou variantu metodou pokus omyl
    TUILE
    TUILE --- ---
    PAKOBYLKA: my to presne takhle v jedny garsonce mame. tlusty matny sklo. obrysy videt nejsou, slyset je vsechno.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PAKOBYLKA: No ale kdyby zdroj světla byl mezi stěnou a toaletou (a ne toaleta mezi zdrojem a stenou), tak, že by člověk na tu stěnu nevrhal stín, tak by to bylo ok, ne?
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: to mi připomnělo, jak bývalý plánoval přestavbu baráku, která by zahrnovala i to, že záchod a koupelna bude od obýváku oddělena skleněnou stěnou (z matného tlustého skla), aby tam jako šlo světlo. Já byla jediná, koho napadlo, že když bude třeba návštěva sedět v tom obyváku bez světla, někdo se zvedne a bude chtít jít na záchod, že to bude asi bezva vypadat, až si za tou skleněnou stěnou rozsvítí a usadí se :-)))
    dodneška se tomu směju
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: Mě kupodivu nejvíc irituje ten ne-pravý úhel, ve kterém je ta vana nasazená ke zdi.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TOOMIX: nemohu z hlavy vyhnat predstavu, jak sedime s navstevou kolem stolu v kuchyni, hrajeme karty a nekdo si potrebuje odskocit. Tak se vsichni ostatni zvednou a jdou si chvilku stoupnout do vedlejsi mistnosti nebo na chodbu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Užila bych to i na děti.
    KATIA
    KATIA --- ---
    KURE: sem se bála to rozkliknout ;-) budeš mít pravdu
    KURE
    KURE --- ---
    KATIA: "Stavba:Panelová" Ne to bude panelová garzonka s původně umakartovym jadrem, expertně zrekonstruovaná :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: Pavlačák? Původně bez koupelny?
    Jako ale dá se to řešit jinak, že jo :-))
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: Já myslím, že koupelna byla tam, co je teď ale za zdí... při pohledu na tu vanu prostě byla příčka jak je hranice mezi linkou a záchodem a vlevo od vchodových dveří byl dveře do koupelny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: z jakého prostoru je ten byt vyroben?
    Pokud to byl byt, někam zmizela koupelna. Kde je? A co půdorys?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam