• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Z tohohle prostředí pochází i ta tvá rozfrfňaná ségra, kterou tu občas zmiňuješ, nebo tu k vám prodali obchodníci s bílým masem až později?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: Já podle obrázků myslela, že omítka opadala až poté, co jste se odstěhovali a nikdo tam deset let nebydlel nebo tak něco.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Pokojů s ledničkou jsem na fotkách našel asi pět.... to se prodává prázdný nebo nájemníci jsou v ceně?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ETERNITY: nechces to koupit? Tak z nostalgie, co?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chata/kacerov-kacerov-/1632456028#img=0&fullscreen=false

vono tak nějak celý, ale hlavně:

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Tam by se vyborne natacela Vymena manzelek.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: to je vyfocene az potom, co strhli boudy pro zver, lidi si stezovali, ze to moc smrdi (on to nikdo neudrzoval). Ale podle fotek inzeratu koza bydli dal:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    by mě zajímalo, kolik lidí tady zná nebo je z FM :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Nojo, Místek, no...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Je to peklo, jsou to interiery (tedy i exteriery, ale smrad varenych psu v kotliku na dvorku je nepredatelny a pro ten prodej tam evidentne dost uklidili) a je to naprosto vyjimecna sance podivat se, jak to "u nas na ukrajine" vypada. Tedy za me to vypadalo skoro stejne, jen minus nejake dva tri rekonstruovane pokoje. Samotnou me prekvapilo, kdyz to na me bliklo.
    Muj pokoj byl ten s lednickou v prizemi (litalo se po celem baraku, byty se neresily, zilo se v divoke pospolitosti). Bydleni je hra.

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/frydek-mistek-mistek-beskydska/1883131228#img=16&fullscreen=false
    TABBY
    TABBY --- ---
    87HIGHFLYER: Dobra tedy:

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TABBY:
    Bad URL timestamp
    TABBY
    TABBY --- ---
    Obrázek se v prispevku nezobrazuje, tak aspon odkazem.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TOOMIX: nenašla jsem dřez. Ani odtah digestoře. Ale líbí se mi ta zástrčka nad digestoří.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ETERNITY: Tohle je uplne ok - tlusty sklo a roleta
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: to je v Asii klasika, fama pravi, ze je to proto, abys videla na damu, kdyz je v koupelne, pripadne jestli ti nevybira kapsy, kdyz jsi v koupelne ty. Navic vidis z vany na telku, coz jsem zas ocenila ja :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ne ze by si s tim nektere zeme delali starosti. Nikdy nezapomenu na zrudleho kolegu, kteremu vlezla hotelova sluzba do pokoje, on zrovna resil svuj velky byznys, tak na ne volal, at prijdou za chvili, ze zrovna kona potrebu. Chlapec mu rekl "jiste pane, nenechte se rusit", uklidil v pokoji a k dovrseni vsecho jeste (ano, v koupelne) vymenil rucniky.
    Nase pokoje vypadaly takto:
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA: imho by to ani nebylo spravne podle nejakych hygienickych norem nebo co...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam