• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KURE: kde presne je ta uspora mista?

Ja jsme o podiu do obyvaku premyslela, pac fakt maly byt a hodne nas tu je, taky tu mam jedno "hluche" misto, kam bych podio mohla dat a tim ziskala dalsi ulozni prostor treba na obleceni, ci na nahazeni spacaku/karimatek.
    Ale zatim tedy neni a spise ted tu hraji tetris
    KURE
    KURE --- ---
    PLOMBDENTIST: no ale ja tam to zvětšení nevidim :D
    ja vidim (hnusnej) kus nabytku zabirajici misto.
    Nahoře na podiu, cokoliv tam dáš bude asi 3x horší než normálně na podlaze,
    a z toho se vysune postel tak divná, že oni sami píšou že je třeba si na to zvyknout a je vhodná jen pro mlady.
    podle mě uspora místa vypada takhle nějak:
    https://www.nabytekmorava.cz/sklapeci-postele/vyklopna-postel-s-pohovkou-vs-3075p--200x140cm--policova-skrin-80/
    KURE
    KURE --- ---
    ja jsem asi natvrdlej, ale proč? k čemu to má bejt jako dobry?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: zábradlí by to řešilo... ale taky to domů nechci, spíše si udělám patro na spaní nad pracovním stolem...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: přesně, já na tyhle nápady do domácnosti vždy koukám optikou situace: Zabiji se o to, když budu pod vlivem?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Hudebnici dobry, ale predstava, ze se poposunu na zidli a sletim po zadech z vystavky me docela desi:)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ETERNITY: pokud musím počítat s místem kam tu postel vytáhnu tak by se to podle mého dalo řešit bez pódia (a rozbitého nosu), ten prostor je stejně zabitý. Leda bych tam cvičila jógu nebo něco.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: tak je to pódium, to se vyloženě nabízí si domů pozvat nějaké divadelníky a hudebníky :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAKII: Bici! To mi tam chybelo! Dik, ted je muj svet opet kompletni. Je to na prespavani do studia.
    MAKII
    MAKII --- ---
    ETERNITY: Dovedu si představit, že na tom stojí bicí :D ale nechápu, že to někdo má jako plnohodnotný spaní..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BEDRICHKANGOO: sorry za expresivitu, ale... ale hovno!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Hledam truhlarstvi a tohle me pobavilo - jak si rozbit drzku desetkrat jinak:)
    Truhlářství Kalenda - výsuvné postele
    http://truhlarstvi-kalenda.cz/vysuvne_postele.htm
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    77WHITE: to není Frýdek, to je Třinec, to je úplně jiná civilizace :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: frydek je holt kulturne jeste trochu pozadu...:D
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    MLUKS: Vítej doma po bar micva. První mně napadlo přirození po obřízce včetně odpadu.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    SEDELAVLOKALE: nemám páru, ale píší, že je to po rekonstrukci. Možná ale spíš chtěli napsat "pro rekonstrukci".
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MLUKS: co to je? To je cely hodne wtf. Tu plastiku welcome home nechapu. Co to je tvary? To ma na neco odkazovat? Chtela jsem udelit specialni palecek za dlazbu, ale tam by si specialni pochvalu zaslouzilo vsechno.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MLUKS: je sympatický, že dodružujou stejnou kvalitu instalací už od sedmdesátek a obložení stropu dělal stejnej kutil po stejným množtví lahváčů, co o třicet let pozdějš ten tvořilkovskej nápis...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BEDRICHKANGOO: Myslim ze ne, time;)
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    ETERNITY: to je rez, nelze umýt, alespoň doufám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam