• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MEJLA77: takze tanecni sal=dostatek mista pro swingers?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: na mě to působí trochu jako bývalý bordel... :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATHEA: Což oni podle mě mají, mimo jiné na takové ty tajné kódy typu "nemovitost lze přizpůsobit individuálním potřebám" (= je to ruina, musíte to přestavět). Dokonce někde po internetu běhal "slovníček", ale nedaří se mi to teď dohledat.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: nejsem Hviezdoslav ani Kollár, ale ne. Baroko - barokový, to je jako rohlík - rohlíkový (rohlíková pizza, třeba), to je normální produktivní přípona, ač špatně použitá. Ono to řezbovaný může být mozkové myšlení směrem třeba k vymalovaný (pokoj), ale spíš to tipuju na prostou špatnou slovní zásobu aneb ve škole je málo bičovali.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MATHEA: Na realitacke peklo by mel byt vlastni klub. Bizary potkavam kazdy den, sem hazu jen interierove jobovky:) A to se jeste musim hoooodne skrtit a posilat jen to nejdivnejsi, jinak bych to tu plevelila kazdy den.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ETERNITY: Ten inzerat je stejne tak skvelej jako ten barak. Jak kdyby meli databazi realitackejch vet a vyhledavali v ni pomoci klicovejch slov.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GENTIANA: ještě mě napadá, jestli to není slovakismus - používá i výraz baroková, v čr jsem většinou slyšel barokní - google mi "baroková" našel většinou slovenské odkazy...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: Ono se tomu rika rezat nebo vyrezavat, at uz to delas dlatem nebo frezou, vysledkem je rezba. Ergo rezbovat by asi bylo delat neco rezbou.... no, vi bych.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: Ach, staré známé "atypický", slovo mnoha významů. Od "designér byl šílenec" po "naprosto debilní dispozice". Zde to první.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GENTIANA: podle mě je to novotvar, který vyjadřuje, že to není ruční řezba, ale vyrobeno nejspíš strojem na řezbování :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: odkud se vlastně vzalo slovo "řezbovaný"?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PAKOBYLKA: Best od 2007.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    PAKOBYLKA: Kromě tebou jmenovaného mě překvapily rozměry bytu.
    Jsem v 1+kk 46 m2 plus komora v přízemí, tak mi 4+kk 88 m přijde jaksi málo :-)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    byt ani moc neřešim, ale při shlédnutí fotografie č. 7 jsem se nejdřív zamyslela a pak trochu vyděsila. to je ale věcí, co se dneska vyrábí....
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/4+1/usti-nad-labem-krasne-brezno-vojanova/3009321564#img=18&fullscreen=false
    TENZO
    TENZO --- ---
    Vyhodime raketu za sklenene zabradli aby ta klima, ktera mohla stat na strisce za rohem byla poradne videt.

ADITU
    ADITU --- ---
    APRILMOUSE: i kdyby doteď ne (o čemž výrazně pochybuju), během víkendu se doučí :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: naprostá nádhera, taky si budeme muset objednat nějaké řezbované barokové apliky :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MEJLA77: Vetsi kocky?
    Hned se mi vybavil film: Taxidermia

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TUILE: ona moc cizi nemusi, ale dostaneš kupu náhradníků :-) a umis pridelat listu? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam