• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    DOBYTEK: A dalsi raketu to bude stat, nez se to serve dolu ...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Nepletes. Tahle cast Vysocan bude za chvili zajimava.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: Celá tahle část Prahy půjde hrozně nahoru, nebo se pletu?
    GECKO
    GECKO --- ---
    SYDO: Uprostřed areálu ČKD hned vedle frekventovaný trati....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SYDO: ty tapety musely stát balík
    KCE: v první chvíli mi blesklo hlavou, že lidem v místním interierovém auditku definitivně šiblo
    KCE
    KCE --- ---
    kdyz ma pepco zavreno
    KCE
    KCE --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GECKO: Smůla, kupovat můžou jenom ženský.
    JFM
    JFM --- ---
    SICKBOY4000: Kachlová kamna s indukční deskou. Pecka!
    GECKO
    GECKO --- ---
    SICKBOY4000: Vždycky jsem chtěl udělat obchod za 12 mega s někým, kdo se vyjadřuje jako dement, jeho věty nedávají smysl a neovládá pravidla mateřského jazyka...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MEJLA77: takze tanecni sal=dostatek mista pro swingers?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: na mě to působí trochu jako bývalý bordel... :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATHEA: Což oni podle mě mají, mimo jiné na takové ty tajné kódy typu "nemovitost lze přizpůsobit individuálním potřebám" (= je to ruina, musíte to přestavět). Dokonce někde po internetu běhal "slovníček", ale nedaří se mi to teď dohledat.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: nejsem Hviezdoslav ani Kollár, ale ne. Baroko - barokový, to je jako rohlík - rohlíkový (rohlíková pizza, třeba), to je normální produktivní přípona, ač špatně použitá. Ono to řezbovaný může být mozkové myšlení směrem třeba k vymalovaný (pokoj), ale spíš to tipuju na prostou špatnou slovní zásobu aneb ve škole je málo bičovali.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MATHEA: Na realitacke peklo by mel byt vlastni klub. Bizary potkavam kazdy den, sem hazu jen interierove jobovky:) A to se jeste musim hoooodne skrtit a posilat jen to nejdivnejsi, jinak bych to tu plevelila kazdy den.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ETERNITY: Ten inzerat je stejne tak skvelej jako ten barak. Jak kdyby meli databazi realitackejch vet a vyhledavali v ni pomoci klicovejch slov.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GENTIANA: ještě mě napadá, jestli to není slovakismus - používá i výraz baroková, v čr jsem většinou slyšel barokní - google mi "baroková" našel většinou slovenské odkazy...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: Ono se tomu rika rezat nebo vyrezavat, at uz to delas dlatem nebo frezou, vysledkem je rezba. Ergo rezbovat by asi bylo delat neco rezbou.... no, vi bych.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam