• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ETERNITY: Krbová kamna nejsou jen na efekt, v zimě účinně dotápějí a alespoň pro Ivana suplují televizi, protože pohled do plamenů je pro něj mnohem větším zážitkem.

golden
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    to je taaaak strasne hnusne a navic smutne, protoze je to vlastne relativne nove, nehlede na znasilneni lokality
    ale je to taaak strasne hnusne, nefunkcni, a hnusne
    ze uz radsi ten sektor a lenina.
    Vysněný srub si postavili v přírodním parku za Prahou. Přálo jim štěstí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/srub-dum-za-prahou-stavba-domu-pozemek-drevostavba.A210510_205403_dum_osobnosti_web
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    MOODYCAT: Jo my jsme taky byli s manželkou místy dost zoufalí, architektka je naštěstí naše dobrá kamarádka, udělala nám několik návrhů a nakonec to dopadlo dobře. Vymyslela hlavně super věc. Jedna stěna tý naší ložnice je vlastně velký okno s policemi, dá se to zavřít buď úplně nebo se dají jen rolety ať to dýchá. Jinak by to byl strašnej kumbál. Taky místo klasických dveří do toho pokoje vedou posouvačky.
    https://i.imgur.com/CZaPZPn.jpg

a ten fialovej stůl je ještě placeholder po synovi na zničení, až dcera trochu vyroste, půjde do pryč

a už končím s offtopicem, sorry
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SZANDA: Vsak jo, ja mam asi divnej byt, u me by to neslo, tak jsem zaskocena :).
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    MOODYCAT: Vidíš, já jsem třeba rád, že máme ve Vršovicích vlastní byt, je to 50m^2 a taky jsme 2+1 předělali na 3+1. Respektive naše ložnice je koncipovaná jako alkovna s prostorem na 180ku postel a velkou vestavnou skříň. Jen nám to celé dělala architektka, takže to vlastně není takovej bulšit, jak by člověk čekal. Ale rekonstrukce byla brutální, jediná stěna, která zůstala původní, je ta za kuchyňskou linkou, dodnes se divím, že nám to statik schválil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: kvůli sčítání jsem odhadovala, kolik má naše pohodlný 4+1 metrů a vyšlo mi něco přes 80 m2. To sem myslela, že má víc.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOODYCAT: Umim:) (a cuki bezpochyby taky), tady to vypada, ze se vzdali kuchyne, nebo alespon jeji casti.

Vlastne je to cele nejake fajn, tady bych se vyblbla... jen kdyz to cele vidim, mam podezreni, ze postolka je vycpana:(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PLOMBDENTIST: Tyjo, narvat do 56 metru 3+1, to je normalne zahada.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PLOMBDENTIST: Nebo přebytek.

A samozřejmě formulaci "byt je určený pro rekonstrukci, což může být výhodou pro uzpůsobení představám nového majitele" řadím hned vedle "domeček je natolik romantický, že k němu není jiný přístup než po vodě loďkou nebo slaňováním po srázu."
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PLOMBDENTIST: Ta poštolka za oknem... kupuju :D.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PLOMBDENTIST: najemnik mel ve smlouve, ze musi pred odstehovanim vymalovat :)
    MEI
    MEI --- ---
    SYDO: V koupelně jsou záclony? :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: protože interiér má respektovat exteriér a velikost prostoru.

Já taky oblibuju koloniální styl, Provence (ne prováns) nebo anglický venkovský styl, ale cpát to do novostavby domu v satelitu za Prahou fakt nebudu, protože bych byla za debila. Tyhle velké historizující styly chtějí velké prostory, skrytou elektroniku (ne velkoformátovou LED televizi uprostřed ludvíkovského kabinetu) - a taky výhled z okna, co stylově odpovídá.
    KURE
    KURE --- ---
    SYDO: proč to je peklo?
    celej interier ma jednotnej a sladěnej ráz, neni to přeplněný nábytkem, barvy jsou příčetný.
    že se ti nelíbí (mě taky ne) jejich styl, no to je sice fair, ale nedělá to z toho peklo. A co je špatnýho na tom si vybavit panelakovej byt, ala ludvik XVII?
    Podle stejnýho klíče by každej panelákovej byt musel bejt vybavenej hnusnym komančskym nábytkem z "80.
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    DOBYTEK: A dalsi raketu to bude stat, nez se to serve dolu ...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Nepletes. Tahle cast Vysocan bude za chvili zajimava.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: Celá tahle část Prahy půjde hrozně nahoru, nebo se pletu?
    GECKO
    GECKO --- ---
    SYDO: Uprostřed areálu ČKD hned vedle frekventovaný trati....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SYDO: ty tapety musely stát balík
    KCE: v první chvíli mi blesklo hlavou, že lidem v místním interierovém auditku definitivně šiblo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam