• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ALENNAI: přesně, úplně mě fascinoval ten bugr. Hanba by mě fackovala.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    ALENNAI:
    JAKE_UP:
    OT bydlení, ale ty bláho.... :D
    „Navíc jsem časem zjistil, že se na to dobře balí holky – když jí navaříte, nalijete dobré víno a ještě nabídnete focení aktů, která by odolala,“ směje se.

Fotografování je další hercův koníček, jeho nejčastějším objektem je přítelkyně Veronika a nejoblíbenějším snímkem je ten, který vyšel v časopise Playboy.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ALENNAI: Vana je vířivka, sprcha z umyvadla imho slouží k údržbě té vířivky.

Jsem ale jediný, komu přijde divný, když oblečená holka drží svou nahatou fotku v galerii u článku o bydlení?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ALENNAI: koupelna peklo sto procent, ale jinak me tam vlastne nic nesere, je to tak trochu bydleni na chalupe a pojdme hodit kamenem, kdo nema na chalupe zaprasena mista. Vadi mi snad jen svetla (smouhy nad svetly) v kuchyni, ale pokud je to vypalene od vybojek, tak se to asi nedalo narychlo setrit (nebo pretrit, protoze by tam byl zas bily flek). Budi to ve mne dojem skutecnosti.
    A tu tlustou zaprasenou kocku v rohu strasne chcu!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALENNAI: s tímhle prý umělcem se jednou za 10 let setkám v článku na idnes, kterak ukazuje nějaké příšerné bydlení a ještě příšernější umění, vždy doplněn vkusnou dvacítkou.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Já vidím peklo v interieru v tom, že někdo ví, že mu přijdou fotit bejvák a nepostará se o základní úklid.
    Nejlepší je plejbojka ve fakt zasviněným domě.
    Je možný, že to někdo přehlédne?
    Plynová deska v kuchyni, nad světly v kuchyni, tyvole, ten roh schodiště!!!, pod oknem v koupelně, umyvadýlko v koupelně?
    Rohová vana jako kráva, co je obezděna neskutečnou kravinou se napouští sprchou z umyvadla?
    Zde odkaz na galerii:

Fotogalerie: Dům byl postaven v roce 1881 a celých deset let trvalo, než ho Podhůrský...
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/predni-kopanina-praha-bydleni-v-praze-dum-rekonstrukce.A210510_164116_dum_osobnosti_web/foto
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kdyz ze suplicku neco potrebuju, celej ho vytahnu a pohrabu se.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ATUARFIK: no...ja proste vim, co kde mam. A ty s cajema mam popsane. Proste neprijde mi to jako uplny nesmysl, takove suplicky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: Ten obsah chápu, ale konkrétně tyhle šuplíky vypadají umístěné tak, že já (165cm) bych do nich neviděla a musela si na každou manipulaci brát stoličku. Což musím v současné kuchyni u některých skřínek s dveřmi na panty (strop 4m, takže úložný prostor vytažený nahoru) a velmi mě to s... nebaví.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    FRENNET: ja jsem si takove mikrosupliky do kuchyne poridila. V jednom skladuju platynka, v druhem jsou gumicky+kolicky+provazky, proste takova ta drobotina, ktera se obcas hodi a ve velkem supliku by znamenala bordel. Pak nasleduji suplicky se zelenymi caji, cervenymi a puerhy a pak suplicek s prdopecem+vanilk.cukrem apod. a posledni suplik je lekarnicka. Vyhovuje mi to zhusta.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Muze mi nekdo vysvetlit vyhodu tech mikrosupliku v kuchynske lince pod hornima skrinkama? Ja to v jedne kuchyni mela, nebyla moje, ale bylo to zoufale neprakticke a byl tam neustale bordel. Dlouhe, uzke, nevidela jsem do nich, proste k h...nicemu.
    Majka trvala na sadrokartonovych stropech a tak to tam vypada jak v panelaku, kdy je byt oblozeny tatranskym profilem.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PREDSEDA: Cena KVH se za poslední rok zdvojnásobila
    SOKKK_Y
    SOKKK_Y --- ---
    PLOMBDENTIST: Tenhle byt jsem na sreality ještě poměrně nedávno viděl "zařízený" v plné kráse, ovšem očividně ani vystěhování tomu moc nepomohlo :D
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    YEETKA: Dřeva je tolik, že ho nikdo nechce skoro ani zadarmo.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ETERNITY:
    mě na tom dostává opulentní plýtvání materiálem..
    lesy umírají, no co, postavíme si hnusný barák z pořádných kmenů
    KURE
    KURE --- ---
    Já se přiznam, že ten "krajinej ráz" moc nechápu. To že před 150 lety ty baráky vypadaly nějak, bylo daný tim co uměli postavit a k čemu to stavení sloužilo. A je zcela jasný, že se od tý doby změnilo úplně všechno.
    A nějaký z prstu vycucaný omezení o sklonu a barvě střechny nejsou k ničemu.
    Stejně tak mi přijde mimo povídat že srub z kulatin, nebo bungalov sem nepatří. To jako proč?
    Protože se tu před tim nestavěly? No a? Každej styl někdy začal, přece kvuli tomu nebudem navždy stavět jen selský baroko.
    Je zajímavý, že u baráků který jsou prosklený od podlahy ke stropu nikdo nenadává, že to sem nepatří, že to tak nikdy nebylo, proč?

Jo je samozřejmě fajn, aby ta architektura nějak vypadala, nejen jednotlivý domky ale i celek. Ale nemyslim si že cesta vede tudy. Výsledkem je jen korupce a nesmyslná buzerace. Protože když někdo prostě nemá (konvenční) vkus, postaví hrůzu která bude splňovat nařízení.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Když tohle je strašně těžký... My s tím máme špatnou zkušenost z tý opačný strany, kdy náš záměr nebyl zrovna nadšeně přijat tehdejším starostou a nadělal nám strašný množství problémů, který stálo i opravdu dost peněz navíc o času ani nemluvím. A ten stejný člověk nám nakonec při náhodný procházce kolem říkal, jak tady ten náš dům pěkně zapadá... A takový posuzování krajinnýho rázu je hra zcela bez pravidel, kde se dá utavit kdokoliv za cokoliv. Argumentace úřadu, že sice v minulosti se ta postavily zrůdnosti ale teď už se to hlídá, aby se to nezhoršovalo, nakonec tě donutí k ústupkům, který už považuješ za příliš velký ale co se dá dělat a o dva roky později někdo o 300m dál vyšvihne nějakou hrůzu s rizalitem a betonovejma taškama... Osobně si myslím, že tyhle regulace jsou stejně k ničemu, části lidí to strašně zkomplikuje život ale celek to stejně nezachrání, protože se vždycky najde někdo dostatečně důležitej (ať už z jakýhokoliv důvodu) komu se problémy nedělají a ten to stejně zprzní...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GECKO: Chapu, ale stejne nemam dojem, ze by se tyhle veci mely resit pristupem "tady uz je to fuk, tady nepomuze ani svecena".
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Hele, mrkněte se do mapy, kde ten "přírodní park" je a jak to tam vypadá.Je to v zásadě clekem kulturní krajina s vesnicema, dobře z poloviny ale nezalesněná (louky, sem tam pole). A pak se podívejte, co tam všechno stojí a co se tam postavilo v posledních 20 - 30 letech.

Jako nejsem příznivce srubů z kulatiny v český krajině obecně, ale zase nějaký dramatický zásah do tý krajiny to rozhodněnení.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAMARIX: Tak on v tom prirodnim parku asi zakazany zakonem i byl... ale urednik byl bud unaven, nebo potesen obalkou. Jinak si to neumim predstavit.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TAMARIX: jsou místa, kde zakázaný jsou. Krajinný ráz a tak...a jsou proti tomu rozbroje :/
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ETERNITY: Sruby by v ČR měly být zakázaný zákonem. :-/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ETERNITY: Krbová kamna nejsou jen na efekt, v zimě účinně dotápějí a alespoň pro Ivana suplují televizi, protože pohled do plamenů je pro něj mnohem větším zážitkem.

golden
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    to je taaaak strasne hnusne a navic smutne, protoze je to vlastne relativne nove, nehlede na znasilneni lokality
    ale je to taaak strasne hnusne, nefunkcni, a hnusne
    ze uz radsi ten sektor a lenina.
    Vysněný srub si postavili v přírodním parku za Prahou. Přálo jim štěstí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/srub-dum-za-prahou-stavba-domu-pozemek-drevostavba.A210510_205403_dum_osobnosti_web
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    MOODYCAT: Jo my jsme taky byli s manželkou místy dost zoufalí, architektka je naštěstí naše dobrá kamarádka, udělala nám několik návrhů a nakonec to dopadlo dobře. Vymyslela hlavně super věc. Jedna stěna tý naší ložnice je vlastně velký okno s policemi, dá se to zavřít buď úplně nebo se dají jen rolety ať to dýchá. Jinak by to byl strašnej kumbál. Taky místo klasických dveří do toho pokoje vedou posouvačky.
    https://i.imgur.com/CZaPZPn.jpg

a ten fialovej stůl je ještě placeholder po synovi na zničení, až dcera trochu vyroste, půjde do pryč

a už končím s offtopicem, sorry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam