• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KURE: Došky byly nadsázka.

GECKO: Proč takový pravidla vytvořit? Protože aby ta zástavba nějak vypadala a aby ouřad nemohl argumentovat ad hoc, že tohle se jim tak ňáko nelíbí, takže to nepovolej. A vzniknout by měly tak, že je vymyslí někdo vzdělanej a příčetnej, nejlépe parta urbanistů.

Prostě, pokud máš obec, kde je starší zástavba řaadového typu, přízemní až jednopatrová, s průjezdem nebo vraty na dvůr, tak tam může být pouze zástavba řadového typu atd., barva omítky v rozsahu bílá - okrová - režná cihla, okna stejné velikosti, v lajně a pod sebou, střecha sedlová se sklonem do ulice nebo rovná zatravněná. Pokud někdo nutně potřebuje třípatrovou haciendu s věžičkama, tak ne na návsi, nazdar.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LEA1: slusnej nevkus.. nejlepsi sou ty repraky na ty komode co se tam ani skoro nevlezou kuli TV.. clovek by cekal ze takovyhle lidi kdyz uz maj takovou vilu nebudou mit problem zaplatit architekta. ..fuj totalni pelmel nedoresenosti, nahazeny paty pres devaty a ve finale totalne prezdny a bezduchy.. nechapu ze to jako nekdo ma potrebu davat do nejakyho clanku..
    LEA1
    LEA1 --- ---
    LEA1: oprava: aneb
    KURE
    KURE --- ---
    GENTIANA: presne jak píše GECKO
    proč proboha stavět v 21.století doškovou střechu? to by taky mohli zakázat splachovací záchod a obecně vjezd motorových vozidel do obce, aby to bylo opravdu autentický.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Další podprůměrné peklo bez nápadu a vkusu anebo ze života umělkyně, o které nikdo nikdy neslyšel. Přebráno z Rytmu života :)
    Nejlevnější papundelkový nábytek, umělé plovoucí podlahy, šílená koupelna, zahrada bez výsadby. Kolem samí rusáci a smradlavý potok, vytékající z čističky
    Houslistka Markéta Muzikářová bydlí s rodinou v kostce v Jesenici - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/muzikarova-houslistka-inflagranti-rodinny-dum-jesenice.A210515_194414_dum_osobnosti_web

Lokalita Za potokem:
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/zakladni?x=14.5138829&y=49.9747811&z=17&source=muni&id=4254
    GECKO
    GECKO --- ---
    GENTIANA: No ale základní otázka zní "Proč takový pravidla dávat a jak by měly vzniknout?"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: líbí se mi věta "Problémy neexistují, člověk je problém" - jak matematik, tak právník ve mně dumá, k jakému živočišnému druhu se tedy manželé cítí příslušet...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TAMARIX: Proboha, tady je tak rozmanitá tradice dřevěnek všeho druhu a oni zvolí takovouhle obludnost.

KURE: ono se to dá pořešit jednoduše. Prostě dát pravidla. Fasáda musí být 1 - 3 metry od plotu do ulice, objem stavby maximálně takový včetně šop, garáží a kumbálů, nejvýš jedno patro, barvy takové a makové, betonová a plechová krytina se nepovoluje, pořiďte si došky, volové. Ve spoustě zemí to tak funguje a taky žijou. Navíc, když prostě betonové tašky nejdou, tak na t onejde napasovat nějakou výjimku, že kdesicosi.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JASMINOVA: neni tohle takova ta tapeta, na kterou se prave da kreslit kridama?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tvl, ja mam doma vlastne strasne uklizeno! :D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ALENNAI: top dětský pokojíček
    By mě zajímalo, jestli to takhle natřeli a řekli si jo, to je super, můžou kreslit až na strop.

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ten barak Podhurskyho dela dojem staromladenecke domacnosti. Fotopritelkyne dela dojem, ze mu do jeho domacnosti nehodla zasahovat, ze tam jezdi...ehm...na navstevy.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ALENNAI: přesně, úplně mě fascinoval ten bugr. Hanba by mě fackovala.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MEZZANA: A já si říkal, co zrovna na tomhle prašivci o generaci mladší holka vidí. Teď už je to jasný, takový nabídce vskutku odolá jen málokterá.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    ALENNAI:
    JAKE_UP:
    OT bydlení, ale ty bláho.... :D
    „Navíc jsem časem zjistil, že se na to dobře balí holky – když jí navaříte, nalijete dobré víno a ještě nabídnete focení aktů, která by odolala,“ směje se.

Fotografování je další hercův koníček, jeho nejčastějším objektem je přítelkyně Veronika a nejoblíbenějším snímkem je ten, který vyšel v časopise Playboy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: chtělas je pro sebe, co :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Doted lituju, ze jsem je sem dala 😹
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: po nějaké obdobné diskuzi zde mám v ložnici sošku souložích buldočků. ale stálo mě to míň :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: kazdy umime neco:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam