• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GREW: ocividne nemas doma pubertaky. Ti prijdou ve dve v noci domu a zacnou delat treba pizzu :) tyhle situace eskalujou velice nehezky.

Ja teda z toho pudorysu ty architektky dostal uplnou neurozu, tohle obdrzet jako vysledek nejaky nakladny prestavby by me teda nadlouho od nejakyho experimentovani s architektama vylecilo. Ale abych ji nekrivdil, oni to tak asi po ni fakt chteli.

Tywole, lezt do postele do takovyhle koje, to chces.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: v případě dětí nehoráznej bordel
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Tak se zkusim zeptat jeste jednou. Co ocekavas, ze se v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam vedle ni loznici?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    o soukromí se tady nedá mluvit ani směrem do ložnice, ani směrem ven
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: jenže tohle není byt pro dva, žejo :)
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Abych rek pravdu, tak moc nevim, v cem vidis problem. Co ocekavas ze v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam loznici vedle kuchyne? Sam ziju v panelaku, kde mam loznici vedle kuchyne a nikdy s tim nebyl problem, ani kdyz v noci varim, ani kdyz pritelkyne vstava brzo rano, driv nez ja a dela si snidani...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: tak já to klidně řeknu, mezi koupelnou, záchodem a kuchyní bych nikdy spát nechtěl. jsem rád, že obhajuješ zesílenou stěnu u koupelny, ale neřešíš tu "příčku" u k.linky. nejsi ty jeden z těch lidí, co vychvaluje to, co se mu zrovna hodí ? :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    GLUON: nejvic me prekvapila ta posledni fotka. tak nejak sem cekala, ze ji je aspon petasedmdesat..
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: To asi nezalezi ani tak moc na tom, jestli sem, nebo nejsem rodic, ale na tom, jaky mam spani, jak moc sou ty mistnosti v ruznejch denich dobach vyuzivany a hlavne na tom, jakym zpusobem tam udelali steny. Podle planu sou zrovna mezi zachodem a loznici steny celkem silny a jestli tam dali i nakou zvukovou izolaci, tak tam nebude slyset uz vubec nic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: nevím jestli jsi rodič, ale já bych chtěl být mít ložnici od provozních místností co nejdál
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: To uz je ve vysledku jedno. Me to prijde treba ok takhle, protoze vyuziju spis vetsi kuchyn, nez vetsi loznici a prijde mi lepsi mit balkon u kuchyne, nez u loznice, treba kdyz prijde navsteva, se kterou budu chtit bejt na balkone a nebudu s ni chtit lezt na ten balkon pres loznici... Ale hlavne sem chtel rict, ze tam nikde nevidim "obetovanou" loznici, ze mi velikostne ta loznice a i ostatni pokoje prijdou ok. Dispozicne si proste myslim, ze to je reseny celkem dobre, nelibi se mi teda to samotny zarizeni, zvlast ty detsky pokoje vypadaj zvlastne, jestli sou to opravdu detsky pokoje a nejsou v nich "deti" kterejm je 15 a vic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: kuchyně a ložnice by si měly prohodit pozice, výsledek by byl třeba ložnice s balkonem, kuchyně s hajzlem pěkně u stupaček a žádný překopy pro vody a kanál
    GREW
    GREW --- ---
    STARE_CASY: Teda, nak mi neprijde, ze by rodice "obetovali" loznici, aby deti mohly mit svuj pokoj. Prijde mi to jako naprosto ok reseni, kdy rodice maj svuj koutek, kam si muzou zalezt a mit soukromi ˇ+ k tomu maj obejvak a kuchyn, ze kterejch pripadne muzou deti "vyhodit", protoze deti maj svoje pokoje...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    87HIGHFLYER: no nevím, ten hajzl za ložnicí a ta kuchyně u ložnice, to je přesně neopak ne ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STARE_CASY: tohle je dobrý řešení pro pubertální děti - přijdeš zhulenej a nachcanej domu a neotravujes svým stavem rodiče.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    půdorys k tomu bytu...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: to jo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Ten kov by se dal. Ale tim, ze tam nebyla mycka, to byl uber oser.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: no to jo, chtělo by to kovové police a nádobí fakt minimum, aby se muselo točit.
    Je to řešení pro kavárny, kancly a penziony, kde se to točí a je uklízečka.
    A jednou týdně mezi hosty všechno sundat do myčky, otřít police, vyndat z myčky
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TUILE:
    MAR_TINA: po roce bylo na policich videt, ze na nich pracuje teplo (a to k tomu byly urceny). Vsechno nadobi na policich bylo vlastne spinave (ale to je mozna tim, ze tam varili Indi svym indickym zpusobem) a ani ja, kdyz uz jsem tam mela jen kancl, jsem si nevzala sklenicku bez oplachnuti - otocena nahoru chytala prach, otocena dolu prach z police pohnutim nabirala. Za me uz ne, za me uz vsechno pozavirane, zvlast v kuchyni.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Mne se to celkem paci, postel ve vyklenku mi nevadi a cenim obetiste v detskem pokoji, akorat krev se do toho dreva asi vsakne a pujde to blbe vycistit.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: mam je a uz nechci v kuchyni nic jineho :) ale mam minikuchyn, netusim, jak moc neprakticke je to ve velke
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam