• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    87HIGHFLYER: dokud nejdes zvracet.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PALEONTOLOG: a nekdo musi vychazet z toho, co ma za byt, a nerozumovat nad tim, co se pred sto lety pri staveni toho cinzaku ve vrsovicich navrhlo “blbe”? (kuchyn vedle loznice neni blbe, a jestli tvoje deti delaj pri vareni o pulnoci bordel, sou asi uz dost velky aby si mohli najit vlastni bydleni...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PALEONTOLOG: než ta kuchyň by mi vadila absence druhého záchodu při tolika lidech, a jestli na to dobře koukám, tak to mají rodiče do koupelny přes celý byt. Ale jinak je to naopak pěkně řešené, ta kuchyně je zrovna moc hezká a oddělení dětí od rodičů chodbou je chytré řešení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: člověk musí vycházet z reálný situace a ze svých zkušeností, někomu takový spaní vadit nemusí, já bych to nedal a rozhodně bych doporučil ke zvážení
    a zavřená kuchyně, no tak pokud chci děcka podpořit v podvodech tak to zkusit můžu

jinak stokrát radši budu spát v klidný ložnici s balkónkem každej den, než jednou za týden nechat návštěvu posedět na balkóně. někdo má ty priority prostě jinak :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PALEONTOLOG: v době spánku?
    Moje matka měla pravidlo od X (v jejím případě 20:00) má kuchyň zavříno. A bylo to dobré pravidlo :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: v případě dětí nehoráznej bordel
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Tak se zkusim zeptat jeste jednou. Co ocekavas, ze se v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam vedle ni loznici?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    o soukromí se tady nedá mluvit ani směrem do ložnice, ani směrem ven
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: jenže tohle není byt pro dva, žejo :)
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Abych rek pravdu, tak moc nevim, v cem vidis problem. Co ocekavas ze v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam loznici vedle kuchyne? Sam ziju v panelaku, kde mam loznici vedle kuchyne a nikdy s tim nebyl problem, ani kdyz v noci varim, ani kdyz pritelkyne vstava brzo rano, driv nez ja a dela si snidani...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: tak já to klidně řeknu, mezi koupelnou, záchodem a kuchyní bych nikdy spát nechtěl. jsem rád, že obhajuješ zesílenou stěnu u koupelny, ale neřešíš tu "příčku" u k.linky. nejsi ty jeden z těch lidí, co vychvaluje to, co se mu zrovna hodí ? :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    GLUON: nejvic me prekvapila ta posledni fotka. tak nejak sem cekala, ze ji je aspon petasedmdesat..
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: To asi nezalezi ani tak moc na tom, jestli sem, nebo nejsem rodic, ale na tom, jaky mam spani, jak moc sou ty mistnosti v ruznejch denich dobach vyuzivany a hlavne na tom, jakym zpusobem tam udelali steny. Podle planu sou zrovna mezi zachodem a loznici steny celkem silny a jestli tam dali i nakou zvukovou izolaci, tak tam nebude slyset uz vubec nic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: nevím jestli jsi rodič, ale já bych chtěl být mít ložnici od provozních místností co nejdál
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: To uz je ve vysledku jedno. Me to prijde treba ok takhle, protoze vyuziju spis vetsi kuchyn, nez vetsi loznici a prijde mi lepsi mit balkon u kuchyne, nez u loznice, treba kdyz prijde navsteva, se kterou budu chtit bejt na balkone a nebudu s ni chtit lezt na ten balkon pres loznici... Ale hlavne sem chtel rict, ze tam nikde nevidim "obetovanou" loznici, ze mi velikostne ta loznice a i ostatni pokoje prijdou ok. Dispozicne si proste myslim, ze to je reseny celkem dobre, nelibi se mi teda to samotny zarizeni, zvlast ty detsky pokoje vypadaj zvlastne, jestli sou to opravdu detsky pokoje a nejsou v nich "deti" kterejm je 15 a vic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: kuchyně a ložnice by si měly prohodit pozice, výsledek by byl třeba ložnice s balkonem, kuchyně s hajzlem pěkně u stupaček a žádný překopy pro vody a kanál
    GREW
    GREW --- ---
    STARE_CASY: Teda, nak mi neprijde, ze by rodice "obetovali" loznici, aby deti mohly mit svuj pokoj. Prijde mi to jako naprosto ok reseni, kdy rodice maj svuj koutek, kam si muzou zalezt a mit soukromi ˇ+ k tomu maj obejvak a kuchyn, ze kterejch pripadne muzou deti "vyhodit", protoze deti maj svoje pokoje...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    87HIGHFLYER: no nevím, ten hajzl za ložnicí a ta kuchyně u ložnice, to je přesně neopak ne ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STARE_CASY: tohle je dobrý řešení pro pubertální děti - přijdeš zhulenej a nachcanej domu a neotravujes svým stavem rodiče.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    půdorys k tomu bytu...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam