• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: dvanact metru jako loznice pro jednu osobu je ok. Garaz ve ktery nemas misto na otevreni dveri a pohodlny vystoupeni je opruz.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    77WHITE: to bude pusobit jako render i az to bude realizovany :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: si rikas, ze uz te snad nemuzenic prekvapit po tom, cos videl detskej pokoj, a pak se doklikas ke koupelne..
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Barvičky
    Prodej bytu 3+1 108 m², 9 990 000 Kč , http://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/praha-holesovice-tovarni/3613735516
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TABBY: prave se mi vybavily prazdniny u babicky jako zive, poslzel jsem...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Když dekorace, dovolím si něco ze své vlastní zahrádky. Behold! Můj zlatý ananas. Zakoupeno pod špatným vlivem kolegyně se souložícími buldočky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TABBY: ti zelezni se mi libi
    TABBY
    TABBY --- ---
    ATUARFIK: Ja ti nevim, jestli mala, maji pul metru ;) "Vypadají tak majestátně… a budou zaručeně ozdobou každého interiéru. Dvě křídla v přírodní béžové barvě s dokonalým stínováním zaujmou každého na první pohled." A stoji 1400...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TABBY: Dvě malá křídla...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Nějaké ty vkusné dekorace:

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SWATKA: to bude spis kvuli tem receptum "za staleho michani vylejeme do zachodu"
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    ETERNITY: ale když vaříš guláš a chce se ti srát....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    A zachod v kuchyni. Teda skoro, ale dvere tam nejsou.
    A taky me pobavilo, ze existuje server barabizny.cz:)

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+1/mostek--/1675717724#img=4&fullscreen=false

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vite, co je lepsi, nez deti v malych pokojich? Deti ve sklepe za pancerovymi dvermi:)
    (napadita vizualizace realitni kancelare)

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/4+kk/karvina-nove-mesto-zavodni/3678392156#img=0&fullscreen=false
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PALEONTOLOG: jsou tam zdi, cestou od ledničky k hajzlmíse ti nikdo do postele nenablije.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GLUON: kvalitní vetešnictví. Chtěla bych to vidět za rok, jak to bude zaprášené a zapavučinované.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LADY_MYSKA: v podobný dispozici byl v bytě z první republiky pokoj pro služku
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    PALEONTOLOG: To je fakt, meli by vystehovat potomstvo pryc a zabrat jejich misto
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAKE_UP: žádný drama, prostě mít postel mzi kuchyní a kupelnou bych já osobně neriskoval,
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ETERNITY: proč?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam