• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    GREW
    GREW --- ---
    KAIAFOX: Tak mozna je trosku tvrdsi, ale ze by mi to delalo naky problemy nepozoruju, ale jde mi o to, ze bych vodu skoro kdekoliv v cr neoznacil jako nekvalitni, nebo ze ma problemy s kvalitou.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREW: Taky Strašnice :D.. já to pozoruju dost, na varný konvici, koupelně, vlasech a kůži (mám srovnání s vodou na chatě, která má kvalitu kojenecké a to je fakt jiná liga :D). I tak ji teda pijeme.
    GREW
    GREW --- ---
    KAIAFOX: Taky P10 - Strasnice, a problem s tvrdou vodu nepozoruju... Dycky me totiz udivuje, kolik lidi, zvlast v Praze nadava na kvalitu vody, pricemz jim z kohoutku tece naprosto super voda, jenom aby si mohli kupovat vodu balenou v plastu... Polyester je podle me na prd, kdyz to mas mit na sobe, nebo to mit jako povleceni apod. na zaclony je to podle me uplne fuk. Zase znova upozornim, ze se bavime o ZACLONACH, ne ZAVESECH... To co bylo na obrazku sice dobytek pojmenoval jako zavesy, ale ve skutecnosti sou to zaclony... V cem konkretne je tedy problem u polyesterovejch zaclon? V cem sou hrorsi, nez bavlneny, nebo lneny? Jeste dodam, ze se bavim pouze o materialu, ne o vzoru, barve atd.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TUILE: Na skleneny stene sprchy je videt kazda zaschla kapicka vody - i ty cisty. Takze ji musis po kazdym pouziti sterkou vicemene vytrit do sucha a jednou tejdne vzit pripravkem na sklo a vylestit. U keramickyho obkladu s libovolnym podilem spar staci jednou tejdne nastrikat prislusnym cisticim prostredkem, hadrem setrit a oplachnout.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREW: V Praze je voda docela tvrdá (teda aspoň u nás na P10, máme Káraný a Želivku). Polyester je hnus a i v Ikea se daj koupit bavlněný závěsy, len je taky dobrý materiál.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GREW: koukám, že teď se konečně dostáváme do toho správného pekla :)
    GREW
    GREW --- ---
    DOBYTEK: Co konkretne je spatne s kvalitou vody v Praze? A co je spatne na polyesterovejch zavesech? Respektive, z ceho maj bejt "spravny" zavesy vyrobeny? (btw, to, o cem mluvis nejsou zavesy, ale zaclony... ;) zaves - nepruhlednej, zaclona - pruhledna).
    TUILE
    TUILE --- ---
    BLOWUP: hele, v cem se lisi setreni zadni steny linky od stejnyho postupu na sklo v koupelne?
    vim, zes proti tomu tady desne zbrojil, jak je to strasny. a nejak nevidim rozdil. vezmes neco na vodni kamen, nastrikas na sklo, chvili nechas pusobit a pak osprchujes.

(honbu za cistotu nesdilim, tak mi ty jemny nuance unikaj)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: mame zjevne o cistote, hygiene a kvalitach prazske vody kazdy jinou predstavu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: Urcite nechci snizovat zasluhy epoxidovych povrchu v antiseptickych provozech typu operacni saly, ale abych se priznal, moc netusim jak by moje uklidove aktivity zjednodusil oproti dnesnimu "nastrikam stenu pripravkem, pockam tricet sekund, utru hadrem a pokud jde o sprchu, oplachnu sprchou".

Ale mozna vse nechapu pouze proto ze moje koupelna nesplnuje standardy laboratori virologickeho vyzkumu :-)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KAIAFOX: ty polyesterove zavesy jsou takovy moc hezky detail, co ten interier pekne utvari, jen ted nevidim dobre, jestli na te spodni fotce rika napis "hope" nebo "nope".
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    ALENNAI: Nechtel bych do techto prostoru vstoupit treba na houbach.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KURE: Mě z těch vzorů úplně cukají oči a ten strop to opticky snižuje. Klaustrofobie, brekeke.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: mam v ruznych bytech ruzne dlazby a nemuzu souhlasit, byt ted mi architekt nabizel epoxidovou sparovacku jako reseni. Ja pujdu nakonec ciste do toho epoxidu i misto obkladu, at mam klid a muzu cakat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: vzhledem k tomu ze to je muj barak a moje obklady tak si muzu leda tak sam sobe za trest po veceri odeprit virzinko :-)

(neco jako bezudrzbova koupelna neexistuje. Ale malej tip: vetsina obkladu ktery si lidi lepej na zed je zbytecna. Ja je davam jen tam kde opravdu maj cenu, zbytek je normalni omitka. A s tema sparama to taky neni takova kovbojka, proste se ten obklad pucuje uplne stejne jako kdyby tam zadny spary nebyly.)
    KURE
    KURE --- ---
    DOBYTEK: bránit to nebudu, zcela určitě patří do pekla.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KURE: ty vzory ti nevadí?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: ale nepředpokládám, že by po tobě chtěli navrhnout co možná bezúdržbovou koupelnu, že? Já nevím, mně ty spáry fakt pijí krev, mozaiky mě nebaví, nadto tu dlažbu navrhli ve vzhledu tmavé betonové stěrky, což je asi v módě, ale mně už to přišlo úplně wtf. Mám na koupelnu nějaké specifické požadavky, tak ať nevymýšlí kraviny.
    KURE
    KURE --- ---
    DOBYTEK: opravdu? epileptický záchvat? protože ta strašlivě křiklavá hnědá se tříská s béžovou?
    no tak.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: Ja ted budu tak trochu potichu soupat nohama, lepim v celym baraku nejenom maloformatovou dlazbu na zdech, ale jeste rucne delanou, takze je vsechno krivy a trva asi petkrat tolik. A mozaiku klientum nenavrhuju pouze proto, ze je tak draha - jinak je to naprosto skvelej material :-)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    ALENNAI: Podle baráků za okny bych řekl, že je to panelák? V tomp případě je určitě sousedi za tu reprobednu na druhé fotce milují.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam