• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Jako že ve vnitrobloku u bytovýho domu někdo kdysi postavil takovouhle boudu jako kancl? To je divný... spíš tipuju buď něco jako kotelna nebo podobná technologie nebo prostě nevím...
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GECKO: kancl to byl..jasnej kancl.
    GECKO
    GECKO --- ---
    TERRYNKA: Přemýšlím, co to bylo původně.... to tam jistě nevzniklo jako bydlení...
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: tzv "dům nádor"
    SAL
    SAL --- ---
    ETERNITY: Podle mně tam majitelé chtějí ještě 1-2 roky bydlet v nájmu u nových vlastníků. Kamarád takhle koupil výhodněji byt s bývalými majiteli, tito potřebovali peníze k dostavění domu, do kterého se po uplynutí sjednané doby nájmu odstěhovali.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: “Kolik chcete ruznych odstinu na tu vymalbu bytu?”
    “Ano.”
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PLOMBDENTIST: cena plusminus autobus odpovida. Kdyby se clovek mohl nastehovat ted. Nechapu, co sleduji tim najmem
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    ETERNITY: pozitivní je že je to jenom nátěr. Tak to za pár tisíc přetřes. Dlaždice v kuchyni a koupelně jsou naštěstí v poho.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ETERNITY: na odstinech barev se rozhodne nesetrilo 8)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdyz si skoro prejete, aby to ti najemnici za dva roky vybydleli.
    (a teda rekonstrukci, kde se "na materialech nesetrilo" si predstavuju o dost jinak)
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+1/luhacovice-luhacovice-zahradni-ctvrt/3608898140#img=0&fullscreen=false
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MEJLA77: jj, s tim domeckem pro panenky to vystihla
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DOBYTEK: myslel jsem to celkově, ačkoliv se to tedy týká i toho tunelu :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KAIAFOX: na jednu stranu peklo, na druhou stranu skvělé, trochu ulítlé a vlastně mi to přijde zábavné :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Cara Delevigne má doma prolejzačku/vagínu...

Inside Cara Delevingne's Fantastical L.A. Home | Open Door | Architectural Digest
    https://www.youtube.com/watch?v=vx09_4cEzlM&t=270s
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Díky za rady, jste hodné. A já poučená. Naštěstí bez neštěstí, ještě jsem dostatečně rychlá.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANNONKA: treba ten pekac priste nedas primo na vysouvaci mriz ale na plech, kterej do toho vysouvaciho dilu zpravidla zapadne a udela tak rantl, kterej ti znemozni ten pekac na sebe shodit…?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANNONKA: asi v ni nemas vysouvaci vytah. Zkus se poptat, nekteri vyrobci to umoznujou vestavet i dodatecne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam