• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    WERKA
    WERKA --- ---
    TERRYNKA: Mě zaujal ten šanon v koupelně a pak chomouty na poslední fotce.
    A když jsem na to teď klikla znovu, aby se podívala, za kolik to je (protože oslněna fotkami jsem tento detail přehlédla), tak už mi vyskakuje "nabídka není aktivní" :D Zřejmě už se našel šílenec, co si to pronajal
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERRYNKA:
    Napadeno kutilem:-D Navíc teda je asi i úchyl.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAKII: Ty jo, na první pohled mi to přišlo jako nedostavěná koupelna s čumící montážní pěnou ze všech možných míst. A ona je to dekorace!
    SADY
    SADY --- ---
    slavic vana, jak proste
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MAKII: to kdyz uklouznes ve sprse, tak to doda potrebnej svunk, aby clovek vylitnul az z okynka ven
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: no majitel domu ti umožní "získat" slevu na nájmu ;) :D
    KURE
    KURE --- ---
    MAKII: zřejmě kombinace feng shui a drog :D
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    MAKII: to byl dobrý a kvalitní matroš, který si vzal letošní distanční absolvent oboru zedník - obkladač.
    MIST
    MIST --- ---
    MAKII: chtela bych videt zbytek domu :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ma to spad, o tom zadna.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKII: ten levý trojúhelník má funkci. Stéká po něm vody ze sprchy upevněné na umyvadlovou baterii.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAKII: Na nyxu je na to klub, jmenuje se to tuším "Tvorba pod vlivem".
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAKII: ani me zadne uspokojive vysvetleni nenapadlo.
    MAKII
    MAKII --- ---
    TERRYNKA: Pořád nemůžu přijít na to, jak proboha mohlo vzniknout tohle..

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ZUZKAOU: myslis? Mam pocit, ze mi to vazne uskodilo na dusevnim zdravi uz jen z fotek, takze se obavam, ze by se najemnik zacal poptavat po benzinovem varici i jen po kratke expozici a bez ohledu na pohlavi. Mam nutkani jim napsat o vic fotek a poslat je tchyni.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOBYTEK: to bude požadavek domácích co bydlí dole. A teda taky se bojí, že až se obyvatel toho bytu zblázní, tak ženská toho roztříská míň.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TERRYNKA: Představuju si, jak na Vysoké škole makléřské mají kurzy kreativního psaní, kde studenti vždycky vyfasují nějakou takovouhle nemovitost a musí k ní napsat co nejveselejší popis.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MAR_TINA: tak napadlo me, ze vzhledem k tomu, ze to patri k baraku a pristup bude pres nejake spolecne prostory, tak treba tam jinak bydli jen osamela majitelka a nechce v dome chlapy. Ale zas kdyz vidim tu koupelnu, tak asi radsi nechci videt sklep...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    DOBYTEK: mozna je ta cena nabidka pausalu vyplaceneho zene dostatecne otrle na to, aby tam bydlela?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to radši ten ruský maximalismus na minimálním prostoru, ten má aspoň důvod.

Co vám vyvolá věta Vhodný pouze pro ženy? Já mám zježený zátylek, že mě bude majitel domu obtěžovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam