• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PETRUSCHKA: jo, a ted me napada ze jsem vlastne uz jednou wc a dokonce i pisoar pro nekoho v loznici delal - byl to barak kterej jsem navrhoval a do jednoho bytu se nastehovali dva teplousove, a chteli mit v loznici polostenu s pisoarem aby kdyz jeden jde mocit mohl toho druhyho videt v posteli. Nekde bych nasel fotky. Akorat to teda bylo za tou polostenou a ne v prostoru, coz ovsem zvukovym i olfaktorickym vjemum nejspis je jedno.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PETRUSCHKA: hm. Ja videl koupelnu o vymere asi 40m - to uz leckdo ma jako obyvak - kde bylo vsechno dvojmo, aby oba manzele meli kazdy svoje zarizovaci predmety. Dve vany, dve sprchy asi 1.5 x 1.5 m, samozrejme prosklene, dve veliky kamenny desky s umyvadlem, a jako vrchol dve toalety stojici ve volnem prostoru asi metr od sebe. Vsechno symetricky. Architekt kterej nam to ukazoval rikal, ze to je na prani majitelu, ze tam prej pak sedej vedle sebe a ctou si noviny.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP: zajímavé, že jsem nikdy neviděl takhle hrdě trůnit uprostřed obýváku hajzl
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: hmm, v tom Brne je to vyhled cca 4 m a sousedi (pravda ve svahu), to uz je skoro more:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: to je prave to "kdyz dva delaji totez"
    Tyhle interiery se vetsinou resej tak, ze postavis do prostoru vanu, nejlip pred prosklenou stenu. A paralelne s kratsi stenou prostoru postavis volne stojici stenu nebo polostenu za kterou je sprcha, umyvadlo a zpravidla i WC ;-) Ten prtousek u ty vany halt tu puvodni myslenku o velkorysosti zazdil jeste nez vubec mohla vzniknout, i kdyz ponechame stranou co presne moznost mit vanu v loznici krome sujetu na instagram prinasi.

Po me to chtel jednou jeden zakaznik pro svuj petihvezdickovej hotel, zkousel jsem mu vysvetlit ze otcem tehle myslenky je, ze se v te vane rachaj nejaky pohledny mlady zensky, a ze jeho cilovka jsou spis americky duchodci, nakonec to ale bylo jedno ponevadz jeho investora zavreli za nejaky podvody s kryptomenama.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: Ona nakonec ta vana v koupelne je stylova a sprchac prakticky, zvlast, pokud se chystas natacet filmy, jen to umyvadlo praskle k vane mi tam furt nejak nesedi (a neexistence samostatne koupelny, ale to uz je jiny pribeh)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Ono je to spis naopak, do loznice chodej koupelnou :-)
    Ja nejdriv myslel ze ten pudorys ty loznice je nejaka Cukiho vila podle motta "na deseti metrech se da rodinnej domek postavit v pohode" :-)
    Ale aspon maj tu prosklenou stenu na sirsi strane, nejhorsi jsou ty navrhy à la "cool, videl jsem to na instaci a ted to realizuju, akorat teda cely se to musi vejit do dvanacti metru ctverecnich v panelaku".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: druha koupelna je taktez pristupna pouze z loznice, takze je to uzasne prakticka zalezitost. Ale co chces po firme, ktera si vymysli 80 cm mezi stolem a zdi na kancelarskou zidli a je si to schopna plesknout do zahlavi. http://www.menhirprojekt.cz/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Peklem bych to asi nenazval, spis necim z rubriky "kdyz dva delaji totez, neni to totez"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zobrazi se? (navrzeny interier pro novostavbu v Brne)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ATUARFIK: ten trik, jak na pozemek o plose 475m2 dostanu zahradu o plose 490m2 a jeste tam muzu postavit barak by me fakt docela zajimal, tusim tam velkej potencial.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: me to nejakym bizarnim zvracenym zpusobem pritahuje. jako kdyz dite najde mrtvou kocku a i kdyz se mu to hnusi tak do ni stejne zkousi dloubat klacikem...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ZUZKAOU: sterilní modernu nečekejte = z toho okraje vany se mi normálně navalilo. zajímavě posunutá měřítka
    ETERNITY: já když vidím takový prvek jako ta houpačka na fotce, tak mě nepadne, že majitel bytu holduje nějakým zajímavým sexuálním praktikám :-))
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MOIRAIN: ten web patří do Zmastíme to kvalitně :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    úplně moc nevím, kam s tím, Praha 1 nabízí byty k pronájmu, je to sbírka bytů, z nichž některé by měly být vyřazeny z bytového fondu, protože nejsou skoro vhodné ani jako kancelář, přes celkem slušné zrekonstruované malometrážní byty v centru, přes kuriozní vestavby kamsi, po byt na Václaváku, který akutně potřebuje totální rekonstrukci
    nejlepší představu udělají virtuální 3D prohlídky
    Pron�jmy, prodeje a p�evody nemovitost� M� Praha 1 | Aktu�ln� nab�dka pron�jmu byt�
    http://reality.praha1.cz/main.php?lnk=2a2b2e29282f101112111617141718181a1b1c1d1e1f000106&fbclid=IwAR0P5oKv5FqvbvcUdfTmy_CNV5xdG85fP6ybFZNC1KLPpQITPUAUO7QuqRE
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ZUZKAOU: houpacky misto zidli jsem mela taky. Nedelejte to, je to blbost....
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ZUZKAOU: myslite, ze utira prach z tech umelejch kytek?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: chvilku jsem zvažovala, jestli užitná není v m3, ale šestimetrový stropy tam fakt nemají...
    no a vzhledem k tomu, že v popisu je typ domu přízemní, podlaží 1, kdežto fotky jsou ze dvou pater... tak bych to viděla tak, že realiťák bouchal hlavou do numerické klávesnice a tohle mu z toho vylezlo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MEJLA77: detaily beru. Ale ta výmalba... to bolí. A na závěr rudá pohovka proti řvavě fialové zdi, to je... spoiler :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Prosímvás vysvětlete mi někdo, jak došli k té užitné ploše. Mně vychází, že sečetli zastavěnou + podlahovou + pozemek. Zastavěná a podlahová by se měly překrývat, ne (dvě patra nad sebou), jak to, že je sčítají? Nebo zastavěná je ta kůlna, podlahová dům, a co je pak ten pozemek? Nechápu.

Plocha zastavěná:54 m2
    Užitná plocha:633 m2
    Plocha podlahová:104 m2
    Plocha pozemku:475 m2
    Plocha zahrady:490 m2
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: peklo to je, ale zase je to chata, tam jsem schopen pochopit některé detaily (to je škoda vyhodit, dáme si to na chatu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam