• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP: zajímavé, že jsem nikdy neviděl takhle hrdě trůnit uprostřed obýváku hajzl
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: hmm, v tom Brne je to vyhled cca 4 m a sousedi (pravda ve svahu), to uz je skoro more:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: to je prave to "kdyz dva delaji totez"
    Tyhle interiery se vetsinou resej tak, ze postavis do prostoru vanu, nejlip pred prosklenou stenu. A paralelne s kratsi stenou prostoru postavis volne stojici stenu nebo polostenu za kterou je sprcha, umyvadlo a zpravidla i WC ;-) Ten prtousek u ty vany halt tu puvodni myslenku o velkorysosti zazdil jeste nez vubec mohla vzniknout, i kdyz ponechame stranou co presne moznost mit vanu v loznici krome sujetu na instagram prinasi.

Po me to chtel jednou jeden zakaznik pro svuj petihvezdickovej hotel, zkousel jsem mu vysvetlit ze otcem tehle myslenky je, ze se v te vane rachaj nejaky pohledny mlady zensky, a ze jeho cilovka jsou spis americky duchodci, nakonec to ale bylo jedno ponevadz jeho investora zavreli za nejaky podvody s kryptomenama.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: Ona nakonec ta vana v koupelne je stylova a sprchac prakticky, zvlast, pokud se chystas natacet filmy, jen to umyvadlo praskle k vane mi tam furt nejak nesedi (a neexistence samostatne koupelny, ale to uz je jiny pribeh)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Ono je to spis naopak, do loznice chodej koupelnou :-)
    Ja nejdriv myslel ze ten pudorys ty loznice je nejaka Cukiho vila podle motta "na deseti metrech se da rodinnej domek postavit v pohode" :-)
    Ale aspon maj tu prosklenou stenu na sirsi strane, nejhorsi jsou ty navrhy à la "cool, videl jsem to na instaci a ted to realizuju, akorat teda cely se to musi vejit do dvanacti metru ctverecnich v panelaku".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: druha koupelna je taktez pristupna pouze z loznice, takze je to uzasne prakticka zalezitost. Ale co chces po firme, ktera si vymysli 80 cm mezi stolem a zdi na kancelarskou zidli a je si to schopna plesknout do zahlavi. http://www.menhirprojekt.cz/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Peklem bych to asi nenazval, spis necim z rubriky "kdyz dva delaji totez, neni to totez"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zobrazi se? (navrzeny interier pro novostavbu v Brne)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ATUARFIK: ten trik, jak na pozemek o plose 475m2 dostanu zahradu o plose 490m2 a jeste tam muzu postavit barak by me fakt docela zajimal, tusim tam velkej potencial.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: me to nejakym bizarnim zvracenym zpusobem pritahuje. jako kdyz dite najde mrtvou kocku a i kdyz se mu to hnusi tak do ni stejne zkousi dloubat klacikem...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ZUZKAOU: sterilní modernu nečekejte = z toho okraje vany se mi normálně navalilo. zajímavě posunutá měřítka
    ETERNITY: já když vidím takový prvek jako ta houpačka na fotce, tak mě nepadne, že majitel bytu holduje nějakým zajímavým sexuálním praktikám :-))
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MOIRAIN: ten web patří do Zmastíme to kvalitně :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    úplně moc nevím, kam s tím, Praha 1 nabízí byty k pronájmu, je to sbírka bytů, z nichž některé by měly být vyřazeny z bytového fondu, protože nejsou skoro vhodné ani jako kancelář, přes celkem slušné zrekonstruované malometrážní byty v centru, přes kuriozní vestavby kamsi, po byt na Václaváku, který akutně potřebuje totální rekonstrukci
    nejlepší představu udělají virtuální 3D prohlídky
    Pron�jmy, prodeje a p�evody nemovitost� M� Praha 1 | Aktu�ln� nab�dka pron�jmu byt�
    http://reality.praha1.cz/main.php?lnk=2a2b2e29282f101112111617141718181a1b1c1d1e1f000106&fbclid=IwAR0P5oKv5FqvbvcUdfTmy_CNV5xdG85fP6ybFZNC1KLPpQITPUAUO7QuqRE
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ZUZKAOU: houpacky misto zidli jsem mela taky. Nedelejte to, je to blbost....
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ZUZKAOU: myslite, ze utira prach z tech umelejch kytek?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: chvilku jsem zvažovala, jestli užitná není v m3, ale šestimetrový stropy tam fakt nemají...
    no a vzhledem k tomu, že v popisu je typ domu přízemní, podlaží 1, kdežto fotky jsou ze dvou pater... tak bych to viděla tak, že realiťák bouchal hlavou do numerické klávesnice a tohle mu z toho vylezlo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MEJLA77: detaily beru. Ale ta výmalba... to bolí. A na závěr rudá pohovka proti řvavě fialové zdi, to je... spoiler :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Prosímvás vysvětlete mi někdo, jak došli k té užitné ploše. Mně vychází, že sečetli zastavěnou + podlahovou + pozemek. Zastavěná a podlahová by se měly překrývat, ne (dvě patra nad sebou), jak to, že je sčítají? Nebo zastavěná je ta kůlna, podlahová dům, a co je pak ten pozemek? Nechápu.

Plocha zastavěná:54 m2
    Užitná plocha:633 m2
    Plocha podlahová:104 m2
    Plocha pozemku:475 m2
    Plocha zahrady:490 m2
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: peklo to je, ale zase je to chata, tam jsem schopen pochopit některé detaily (to je škoda vyhodit, dáme si to na chatu.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    sdílejte, než to někdo koupí (a on se někdo během pár dní najde, to je bohužel pravda)

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chata/planice-zbyslav-/3418987356#img=0&fullscreen=false

něco bych sem hodila, ale ony jsou ty obrázky tak krásně vygradované, že si nejdřív budete říkat "ale to přeci není až tak zlé", postupně přejdete k "OK, to opravdu není dobré", a nakonec... nakonec jsou fotky 22 a 23.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    WERKA: to nebyl šanon (ano, na první pohled jsem to za něj považovala také), ale lahev čehosi.
    Pro klid tvé duše ti doplním informaci, že cena byla 7000,- / měsíc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam