• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    OMNIHASH: Meruňková ftw!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    77WHITE: tak dej tomu dvacet let a bílá jich tam bude sotva čtvrtina
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ja sem trochu rozpacitej z ty cistoty. Severskej styl je fajn a vsechno, ale na domu na samote. kdyz se 20x zopakuje bedna bez detailu, tak to uz tak dobre neni, za me tomu chybi rozmelneni meritka alespon materialem. Ne nadarmo se tyhle tvarove cisty bedny na severu stavi z priznanejch cihel nebo viditelnyho drevenyho obkladu.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    GECKO: urbanismus. Ma to zcela ocividny vesnicky usporadani. Podlouhly uzky pozemky, ulicni cara tvorena stitovou stenou, pomer domu alespon 1:2, naves…
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: je tam jakoby ulice a je to postaveno podél ní (vesnice se často stavěly podél cesty) a ano je to totálně umělé a podle mě bude celkem dlouho trvat, než si to tam sousedsky sedne
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ona se ta prezdivka Lagr urcite chytne:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    SPIKE411: Mě teda není moc jasný, v čem to má být ta "vesnice" a naopak nemá být "satelit". Malý domy bez pozemku kolem, natlačený na sebe, žádný technický ani drobně hospodářská zázemí, prostě nic.. to jako jen, že je to u rybníčku, tak to není satelit nebo co? Prostě to je projekt vzniklý z jedný vody na zelený louce, kam se nastěhujou různý lidi, co se neznají v jeden okamžik. Žádný fungující sousedský vztahy, žádný soužítí generací... no nevím no.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SPIKE411: mně na těch moderních domech vadí, že střecha nepřesahuje přes hranu půdorysu a malá stříška nad vchodem to moc nezachrání, líbí se mi, když má dům i venkovní kryté prostory, kde se dá mírný nečas přečkat, oklepat deštník a nezmoknout u toho... asi jsem staromilec :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SPIKE411: samotnej dum se mi libi moc, ale to nahlouceni na sebe a ten zoufalej ctverecek zahrady, kam ti cumi dalsi je teda smutnej.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KID_MCHUTT: Jako jo, taková Solidarita je po 70+ letech docela malebná. Ale teď mi to přijde taky jako lágr. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIKE411: hmmm, mně se to líbí, ale otázka je, jak to bude vypadat, až se to zabydlí, pak se ta čistota dost změní... Tady by bylo dobré to sledovat a podívat se tak za deset let
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SPIKE411: malinko to vypada jako lagr, ale zas architektonicky cisty lagr v severskem stylu!
    Treba tahle fotka ma uplne sibirsky feel...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    "Žádný satelit, ale domy pro normální lidi." U Benešova vzniká moderní vesnice - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/architektura/green-village/r~943290f64b9b11eca7d80cc47ab5f122/

Já nevím teda… mně to přijde pořád docela pekelný. Jako samotnej barák možná OK, trendy apod., ale dvacetkrát naklonovanej…?
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Mě baví ten"koš" na špinavý prádlo:-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SULTHAN: Když Viktor Čistič dokončí svou práci...

OMNIHASH: Což mi připomnělo tuto vymazlenou ubytovnu za bratru 20m
    Koberce Chanel a Versace. Na těch fotkách to tak nevyzní, ale virtuální prohlídka byla masakr. Bohužel, už je to smazáno.
    Prodej Dům, Liběšická, Praha 5 - Stodůlky | Mapio.cz
    https://mapio.cz/g/11789701/?gallery=14

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: já myslím, že je to trochu futuristický luxusní hambinec.
    Zákazník vstoupí, odloží svršky, hodinky a zbraně, osprchuje se - viditelně, aby nedocházelo k diskuzím, jestli si umyl všechny otvory, otře se LV ručníčkem a smí pokračovat do vybraného pokoje.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jenomze na to myti psu to ma vchod na blby strane :)
    takhle zbytecne udelaj hezkou bahennou cesticku okolo toho fesneho sloupku :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LUCIASHECK: takhle vypadá zadní vchod mýho americkýho kámoše na odvapkování jeho pěti loveckejch psů. Akorát teda pistolky nemá pozlacený, a ručník od Vuitonna nepoužívá ani na manželku, natož na setry.
    TUILE
    TUILE --- ---
    KAIAFOX: na to je lepsi aspon nizka vana, takhle si budes muset davat sprchu s nima.

a ty pruhledny kose na spinavy pradlo hned pod hodinkovou vystavkou sou taky vtipny.
    (nebo je to pradlo na zehleni a tudiz vzdycky rychle najdes, coze to chces vlastne vyzehlit?)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    LUCIASHECK: ty hodinky a pistole ve skřínce vzadu. Očividně někdo, kdo si vybírá pistoli padnoucí k obleku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam