• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    ANNONKA: Ehm... to je digestoř...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ANNONKA: na mně to silně působí jako taková ta místnost, kam se rodina přijde rozloučit s nebožtíkem, který leží na tom katafalku v rakvi s květinami kolem. Případně podle regionálních zvyků můžou nejbližší trávit s nebožtíkem i celou noc před pohřbem v tichém rozjímání
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SANELIN: Lustr nad stolečkem s křesílky mi připomíná elektromagnet na šroťáku - měla bych strach že mě pádem zabije......
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Jak proplýtvat 120m2 na dyzajnovou fajnšmekrovinu... Kde nejsou na stěnách hadry, tam jim lezou po stěně koberce a já si říkám proč? Přitom dispozice bytu je docela dobrá.
    Fotogalerie: Nejvýraznějším bodem bytu je obývací pokoj s kuchyní.
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/karlin-praha-byt-promena-architekti-design-kuchynska-linka.A211211_201741_dum_osobnosti_web/foto/WEB9028b5_210A0627_03_Peter_Fabo.jpg

GECKO
    GECKO --- ---
    MEJLA77: No šak... jenže když ti vedou schody rovnou do obýváku, tak úplně nechceš, aby ti tam padali i ožralý nájemníci... provedení je pravda trochu svébytné...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    JASMINOVA: nevyužité patro bych asi raději pronajal než zazdil, důvodem podle mě budou spíš duchové, mrtvoly apod. :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ANNONKA: na schody prostě nazdili stěnu, pravděpodobně dřevotřískovou/sádrokarton. Mohlo to být třeba kvůli tomu, že nevyužijí celé jedno patro domu. Fascinující je ale ten ponechaný koberec.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TRISSIE:Dlazba do kuchyne je super, prakticky, zejo. Ale studi do nohou, tak tam kde se chodi, dam koberec, to je jasny!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNONKA: tipla bych si, že o patro výš bude byt, jehož schodiště dolů končí zdí :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: To je z takového toho videa, jak tam wapkou čistí zašlou špínu?
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE:
    TUILE: a nebo ta srst po stranách prostě vyrostla;)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Ty schody - to jako šplhám po deseti cm šířky do patra nebo na co se dívám? Nejde mi to rozklíčovat..........to tam postavili zeď?
    TUILE
    TUILE --- ---
    TRISSIE: noco, došel koberec, tak z toho uděláš záměr a umčo :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TRISSIE: Pro kočky skvělý!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PROČ? JAK?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JFM
    JFM --- ---
    BLOWUP: Vlnitej plech vedle kachlovejch kamen, že neurazí? No nevim teda.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    EZOUN: nebyt toho, ze nesmim nic kotvit do stropu, tak jsem v pokuseni poridit si ten lustr z prostredni fotky
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    EZOUN: Peach Pit z BH90210
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam