• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    EPOMI: ty modrý kachlíky na záchodě sou jak naváděcí světla.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    EPOMI: tak na Tinder rande dobrý...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    EPOMI: ta cena je docela dobrá... osobně bych si tam určitě pořídil vydru :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    EPOMI: Tyhle mramorovane vany, to byl jednu dobu mezi honoraci strasny hit!
    Ale jinak pekne 2+kk+kkk, kdyby nechali jeste maly sprchac v koupelne, tak je to pecka, ted se jim to bude trochu blbe prodavat.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    EPOMI: prej- byt byl vybudován pro ubytování obchodních partnerů majitele, nebo pořádání soukromých večírků

tak na klub pro pány dobrý :-)), ale chce v tom někdo bydlet?
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    Když jsme u těch domácích lázní, tak tohle je taky prima bizárek. (vlastně za mě je to vcelku vkusně provedený - hlavně majitelé věděli, co mají rádi).
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-vrsovice-belocerkevska/4030917468#img=4&fullscreen=false
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KURE: promiň, snad te pobavím a nenaštvu, ale když jsem si četla tvůj příspěvek, vzpomněla jsem si na tohle:

GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Tak za mě klasický problém.. ono parkování.. okolo je betonových ploch dost, ale proboha, když už stavím takovou haluznu a sypu do toho desítky mega, proč je to na pozemku 4000 m2? Kdyby k tomu byly 4 ha s parkem, tak bych to pochopil...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAWERICK: Ano prosim. (ne ze bych musela mit ty penize, kdyz bych mela zamer, sezenu je, ale tady by ani zamer nepomohl)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: jo takhlke :D takze se radis do skupiny " jen zvědavci, kteří si chtějí podivuhodnou vilu prohlédnout, ale nikdy v životě neměli ani tolik peněz, kolik její nákup stojí."
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TANKIE_: Nejvetsi bizar je ta plankova brana mezi tema pilirema. Ten zbytek? Pro rusaki topry. Ale ono eklekticky stavet neni zadna prdel, kdyz muj deda studoval architekturu tak museli odevzdavat semestralni projekty navrzeny v ruznejch historickejch slozich, jednoduchy to nebylo :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAWERICK: Byla jsem tam pred par lety na prohlidce a sice tam tech 15 aut das, ale ne tak, aby se vzajemne neomezovala. Musi to byt proste tvoje auta:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: no v popisku to je :) a na fotkach aniv tom videjku zda se neni videt takz etezko rict :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAWERICK: To je hodne nadsazene;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: je tam garaz na 15 aut :) to neni zrovna malo :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KURE: Mi to zase prijde tak hnusne vysperklovany, az je to krasny:) Takovy art trolling:) Blby je, ze na rodinny dum je to velke (a prodavaji se kolem levneji), na penzion nebo jakykoliv podobny podnikatelsky zamer tam neni doresene parkovani - to je hlavni kamen urazu neprodatelnosti vily. Ne to, jak vypada.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KURE: tak bys to spachal a my bychom se ti tu posmivali :)
    KURE
    KURE --- ---
    TANKIE_: já si prostě nemůžu pomoct, mě tohle přijde míň ujetý, než ty moderní akvária kde je všechno buď z betonu nebo překližky a tři stěny jsou sklo od stropu do podlahy. Kdyby se pozbíraly nějaký ty sochy z trávníku, tak exterier mi přijde vlastně pěknej.
    Toho "baroka" v interieru je trochu moc, ale mnít v domě výřivku se sochou peruna mi přijde cool :D
    .... No ještě že nejsem pracháč, asi bych spáchal nějakou podobnou šílenost a u toho by byl zahradní domek ve tvaru hobití nory :D :D :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tohle uz tu myslim probehlo, ale radi si to pripomeneme. Za me zcela neprodejny, leda by chtel nekdo investovat do luxusniho bordelu nebo ujetyho penzionu. Nechybi anticke sochy, obkladacky Versace, spousta mozaiky. Skoda, ze je to nedostaveny, tam mohlo byt skvostu.
    Bizarní vila u Brna je stále na prodej, za šest let klesla cena na polovinu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/vila-podnikatelske-baroko-prodej-nabidka-rozdrojovice.A220208_091137_brno-zpravy_mos1
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ETERNITY: pěstírna?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DOBYTEK: tam nemohli chovat nic jiného než kapybary, to dá rozum. Snad jim nikdo nejezdil z Prahy lovit...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ETERNITY: To je byt zařízenej na pronájem třem studentům za 15k :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: z osb desek by se v tom dětičky asi dusily. Mi od pohledu přijde, že tam bydleli rodiče a dvě děcka v jedné místnosti a tohle je jaksi řešení z nouze. Nebo tam chovali kapybary.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: Mi to podle toho okynka prijde jako cele s osbdcka. Jako jo, na bunkr asi pekny, ale jsem z toho nejaka nervozni:)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: v Číně na kolejích si studenti pořizovali podobné domečko-moskytiéry k zajištění soukromí, protože studentů bylo na pokoji 6-8 (čínský kolega prý zažil 14), hádám to bude mít podobný účel a bude to látka natažená na nějaké konstrukci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam