• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VOIKUKKA: je to nejenom hrozne vosklivy, ale predevsim uplna blbost. Jak neco takoveho cloveka vubec napadne? To ma jak vzorkovnik obkladu, ktere se daji najit na smetaku.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: tak vlastně je to "před a po" z fb skup. "stavíme svépomocí", kdy se nějaký týpek chlubil jak odboural vanu a udělal sprcháč. Nejsem ten typ, co by hned někomu hanil práci, ale nějak jsem to musela ventilovat, tak jsem to hodila sem a tím se mi ulevilo :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: tyjo, ja taky myslela, ze jsem v pred a po a rikam, ze je to tak strasny ze radeji budu drzet hubu. Uf. Dnes sem lezu znova a pozornejsi, je to velka uleva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VOIKUKKA: já myslela, že jsem v nějakém klubu ukažte svůj byt, a seděla si na klávesnici, abych ti to nekritizovala. :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    VOIKUKKA:

Mám tady vzorník obkladaček, tak co tam budete chtít?

Ano.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    JASMINOVA: tu prosklenou skříňku mezi okny bych využila.... jedinou
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Čerstvě dokončená rekonstrukce koupelny.

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ATUARFIK: ten byt je asi 20m od Patockovi, to nikdo rozumny nekoupi
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PLOMBDENTIST: Říkala jsem si, že ceny šly sice nahoru, ale tohle je asi trochu moc - díky za potvrzení.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ATUARFIK: není
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    OUKE: Když odhlédneme od toho, že jde o Náprstkův fanfiction z Pottery Barn... ta cena je realistická, nebo jen realiťákův mokrý sen?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JASMINOVA: inzerát tam pořád je. A nedivim se, koupíš za 18 mio a musíš všechno sundat až na jádro a začít od nuly. To by měli započítat do ceny
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    OUKE: nábytek může zůstat - ne, děkuji.

Jinak teda dobrá sbírka haraburdí z cest.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JASMINOVA: To je DE-KO-RA-CE
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Tak jestli to prodává jak to stojí a leží... tak čistý cihly cca 150 Kč, mlíka dalších 150, vrátíš ty flašky od piva, to taky něco hodí, nějaký ty vody, to už je skoro 500, skleničky a to další harampádí. no prodávající je celkem realista...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JASMINOVA: ty prazdne lahve od piva jsou pekna takova tresnicka na uz tak prisernem dortu
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Asi sem...

GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: Já tam nahoře vidím nerezový odkapávač, takže to asi pokračuje dřezem ne...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: co je ta skříň napravo od sporáku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam