• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VACA: nejvetsi wtf je teda ta kuchyn. Obklad a umisteni drezu. I kdyby tam nebyl hned takhle blbe i ten sporak, tak je ten drez furt umistenej silene. Nejak to ale pusobi, ze do kuchyne nikdo nepach, jak byl rok dlouhej.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VACA: tam je spousta prvků moc pěkných. Ale nacpaných do malého panelkového bytu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VACA: Tu pozlacenou polystyrénovou opici chci!
    VACA
    VACA --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VOIKUKKA: To je normalne…neco ve mne umrelo.
    GECKO
    GECKO --- ---
    DOBYTEK: Horkou wapkou? Jinak tedy souhlasím s tím, že tohle zachrání jen bourací kladivo.. i když jak to nalepili na ty obkladačky, tak ono to možná opadá samo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VOIKUKKA: "A takový to muselo dát práce."
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRISSIE: nic, co by nevyřešila pětilitrová pixla epoxydu
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    VOIKUKKA: leda v atombordelu
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VOIKUKKA: no, a ten taky ne :-)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    TRISSIE: bouldering?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOBYTEK: jo, to bylo první, co mě napadlo! jak v tom kamení na podlaze budou nachytaný vlasy, fujtajbly z ponožek, pěkně zalité odmočenou špínou smíchanou s kondicionérem na vlasy... a pokud to není dokonale odvětrávaná místnost, tak plísněmi všeho druhu. tam fakt šlápnout leda v gumových botech.

A my, co jsme teda ještě mladší, ale přesto už mírně pokročilí, vidíme tu drsnou část stěny přímo v té výšce, kde by se daly dělat věci, které teda na drsné zdi člověk fakt dělat nechce.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    DOBYTEK: třeba mají druhou koupelnu na mytí a tuhle si udělali jen na okrasu. Nebo se jen chtěl naučit obkládat, to by vysvětlovalo proč je to nalepené na staré obkladačky a je použito vše co zbylo. Nebo to měl být apríl týden předem? Já fakt nevím.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SEDELAVLOKALE: no dobre, je to hnusny a vsechno, ale probuh jak to jako myjou? Se mi dela soufl jen pri pomysleni, co jim tam vsude poroste. Nebo to jeste neni finalni verze a maji to v planu cele zalit do epoxidu se zlatyma sponama? ;)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VOIKUKKA: je to nejenom hrozne vosklivy, ale predevsim uplna blbost. Jak neco takoveho cloveka vubec napadne? To ma jak vzorkovnik obkladu, ktere se daji najit na smetaku.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: tak vlastně je to "před a po" z fb skup. "stavíme svépomocí", kdy se nějaký týpek chlubil jak odboural vanu a udělal sprcháč. Nejsem ten typ, co by hned někomu hanil práci, ale nějak jsem to musela ventilovat, tak jsem to hodila sem a tím se mi ulevilo :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: tyjo, ja taky myslela, ze jsem v pred a po a rikam, ze je to tak strasny ze radeji budu drzet hubu. Uf. Dnes sem lezu znova a pozornejsi, je to velka uleva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VOIKUKKA: já myslela, že jsem v nějakém klubu ukažte svůj byt, a seděla si na klávesnici, abych ti to nekritizovala. :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam