• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Co je "kompaktová knihovna"?
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    MARIPOSA: jak ste prisli na to ze to je jen bidet?? to ze to nekdo hloupe napsal do textu?? ..sou to normal 2 wc třeba s rimless bidetovou sprškou.
    ad lednice v knihovně.. ono to takhle akorát divně vypadá protože je to focený rybím okem ale ta kuchyň není tak velká. Lednice je vpodstatě hned u kuchyně viz půdorys (ano možná by se vešla namísto počítám potravinky vedle sloupu s troubou a MW ale než míst "potravinku v knihovně přijdfe mě tohle lepší umístění pokud někdo chce volně stojící.

za mě jste spíš konzervy..

ve zmíněném studiu nepraciji ani s nima nemám nic společnýho :) jen mě přidjde vaše kritika trochu mimo ale 100 lidí 100chuti.. nemusí se zamlouvat všechno všem nicméně do pekla bych tohle úplně neřadil
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: by se mohlo oběsit?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Chci vidět variantu PO vytvořenou podle těch instrukcí. Ale do Znojma kvůli tomu nakupovat nepojedu, takže smůla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Ted strasne potrebuju videt, k jakemu interieru se to vztahuje
    KURE
    KURE --- ---
    JASMINOVA: no hlavně, aby sis z toho něco vzala :D takový dobrý rady :D
    snad pomohla naschlebpa Iva Znojmo
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: na plánku to vypadá epicky, vana s knihovnou uprostřed místnosti místo příčky, tenhle byt budu sledovat. Mám doma 1000l akvárko v podobným bytu a napustit sem se ho nikdy neodvážil, aby nešlo na návštěvu spodním sousedům, tohle je slušnej betatest.

BTW. Proč má dítě nad postelí traverzu
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    JASMINOVA: Kratkscromanticka záclonka - to je potřeba pro nekromanta?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Z došlé pošty

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JASMINOVA: Cool books

Fever | Black Books | Series 2 Episode 2 | Dead Parrot
    https://youtu.be/gf1n3OvO7rI?t=336
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARIPOSA: na plánku to nevypadá tak blbě, až na vanu - ale jeden úlet na přání klienta jde a ledničku. Bidet místo záchoda bude asi toto DOBYTEK: .
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MARIPOSA: Ano, toto mi ráno vypálilo zrak.
    Třeba si do té lednice dávají knihy, které je děsí, jako to dělal Joey v Přátelích.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: mne to prijde, jak kdyz to objednaval nekdo ze stavby a vzal bidet omylem misto zachodu, tak ho tam soupli stejne a prodali to investorovi jako feature :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: kdyby misto toho bidetu udelali druhou toaletu, asi by to ocenili vic. Ta lednice je pro me velka hadanka, jako obvykle. Co lidi vede k tomu si takovou kravu nekam postavit jde mimo moje chapani. A ta vana. Tjo. Dobre jim tak :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ATUARFIK: ono to bude ve skutecnosti metr hluboky...ty fotky jsou sileny. Ten kuchynoobyvak je taky prcek a pritom to vypada, ze chodej do ty lednicky buhvijak daleko...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARIPOSA: Ale prozřetelně mají pro architekta připravenou trestní samotku:

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARIPOSA: znám lidi, kteří mají mlíko v knihovně, ale celou ledničku?! :O
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Tak ted se mi tu ozyvaji vykriky, ze to nejsou parkety, ale lamino, takze ja odchazim plakat do kouta.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MARIPOSA: koupelna roztahana po peti mistnostech je dekonstruktivismus dotazeny do detailu, jen ten jediny zachod na ctyri lidi mel byt venku na pavlaci. Pouziti toho bidetu mi jen tak neprestane vrtat hlavou, ale mozna ze jen neznam nejnovejsi toaletni trendy. Vana na parketach je uz jen ta tresinka. By me fakt zajimalo, jestli se investori mrkli na ten projekt a rekli: jo, to je presne to, co jsme chteli!
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Koupili si byt na Vinohradech a po rekonstrukci skončili s lednicí v knihovně a bidetem mimo záchod. To chceš.

Prvotřídní rekonstrukce bytu na Vinohradech pro rodinu s dvěma dětmi - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/rekonstrukce-byt-vinohrady-obyvaci-pokoj-promena-architekti-praha.A220630_163155_rekonstrukce_web
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam