• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: ještě chybí to otevřené úložiště nad postelí.
    1) není to pěkný
    2) bude to plný krámů a prachu a to vůbec nebude pěkný
    3) nedá se tam dostat - zkuste si dát schůdky nebo židli na postel a vylézt na ně
    4) ten bordel a prach, na který se nedá dostat, se bude sypat do postele.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: (Jako nechci to tady moc dřenit a je hezký, že si lidi vymýšlí do interiérů různý věci, ale teda od jistého věku a tělesné povislosti vylézání z vany není estetický zážitek jako v romantickém filmu..)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ROBOOTEK: Pořád je to lednice mezi knihama (což mi, nejen profesně, připadá jako největší dmnc, kterou jsem kdy viděla).. a dělat z 90m bytu sídlo, kdy máš vanu v ložnici, ještě hned naproti dveřím, takže o omyly stylu "jejda, trapas" nebude nouze, prostě lol. Ostatní už tu bylo napsáno požehnaně.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ROBOOTEK: ocividne ta kuchyn neni tak mala aby se tam full size lednice nevesla, takze to vypada spis na tezkej ustupek klientum nez nejakej chytrej krok architektu. Pokud byla nouze o uloznej prostor, vizualne a pravdepodobne i provozne lepsi by bylo tu uzkou cast knihovny zaskrinkovat pro ucely kuchynskyho skladovani a lednici dat do kuchynsky sestavy. Takhle to je pest na oko i bez ryby…
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    KURE: děkuji.
    KURE
    KURE --- ---
    ANNONKA: "kompakt" je plastová deska. místo 2-3cm tlustý dřevotřísky je to 6-10mm tlustej plast.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Co je "kompaktová knihovna"?
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    MARIPOSA: jak ste prisli na to ze to je jen bidet?? to ze to nekdo hloupe napsal do textu?? ..sou to normal 2 wc třeba s rimless bidetovou sprškou.
    ad lednice v knihovně.. ono to takhle akorát divně vypadá protože je to focený rybím okem ale ta kuchyň není tak velká. Lednice je vpodstatě hned u kuchyně viz půdorys (ano možná by se vešla namísto počítám potravinky vedle sloupu s troubou a MW ale než míst "potravinku v knihovně přijdfe mě tohle lepší umístění pokud někdo chce volně stojící.

za mě jste spíš konzervy..

ve zmíněném studiu nepraciji ani s nima nemám nic společnýho :) jen mě přidjde vaše kritika trochu mimo ale 100 lidí 100chuti.. nemusí se zamlouvat všechno všem nicméně do pekla bych tohle úplně neřadil
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: by se mohlo oběsit?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Chci vidět variantu PO vytvořenou podle těch instrukcí. Ale do Znojma kvůli tomu nakupovat nepojedu, takže smůla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Ted strasne potrebuju videt, k jakemu interieru se to vztahuje
    KURE
    KURE --- ---
    JASMINOVA: no hlavně, aby sis z toho něco vzala :D takový dobrý rady :D
    snad pomohla naschlebpa Iva Znojmo
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: na plánku to vypadá epicky, vana s knihovnou uprostřed místnosti místo příčky, tenhle byt budu sledovat. Mám doma 1000l akvárko v podobným bytu a napustit sem se ho nikdy neodvážil, aby nešlo na návštěvu spodním sousedům, tohle je slušnej betatest.

BTW. Proč má dítě nad postelí traverzu
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    JASMINOVA: Kratkscromanticka záclonka - to je potřeba pro nekromanta?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Z došlé pošty

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JASMINOVA: Cool books

Fever | Black Books | Series 2 Episode 2 | Dead Parrot
    https://youtu.be/gf1n3OvO7rI?t=336
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARIPOSA: na plánku to nevypadá tak blbě, až na vanu - ale jeden úlet na přání klienta jde a ledničku. Bidet místo záchoda bude asi toto DOBYTEK: .
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MARIPOSA: Ano, toto mi ráno vypálilo zrak.
    Třeba si do té lednice dávají knihy, které je děsí, jako to dělal Joey v Přátelích.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: mne to prijde, jak kdyz to objednaval nekdo ze stavby a vzal bidet omylem misto zachodu, tak ho tam soupli stejne a prodali to investorovi jako feature :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: kdyby misto toho bidetu udelali druhou toaletu, asi by to ocenili vic. Ta lednice je pro me velka hadanka, jako obvykle. Co lidi vede k tomu si takovou kravu nekam postavit jde mimo moje chapani. A ta vana. Tjo. Dobre jim tak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam