JASMINOVA,
KAIAFOX: někdo onehdá někde (možná nějaký mateřský klub nebo domácnost) popisoval, jak probíhalo u nich doma focení interiéru do časopisu. Že naběhla banda profíků na staging, vyprázdnili všechny viditelné plochy a otevřené skříně a místo toho naskládali dekorace z vlastních zdrojů, vyměnili interiérové textilie, aby všechno ladilo (a všechno bylo světlý, což je barva elegantní, leč s malými dětmi absolutně neslučitelná), nastavěli kytky v květináčích i vázách, nafotili, sbalili a zmizeli. A výsledkem jsou fotky bytu, který vypadá úchvatně a "normální lidi" si pak říkají "no tam musí bydlet nějaká superžena, že tam má s dětma takhle naklizeno a ty světlý polštáře, to by u nás vydrželo deset minut".
Jako pochopila bych ne-stagované fotky, pokud by šlo o rozhovor s ní, na téma "takhle teď žiju, když mám malé dítě, jsem úplně normální ženská, co má zapomene v koupelně láhev s jarem, když předtím čistí odolnou skvrnu před praním". To by mi ve finále vlastně bylo sympatický, protože pak by si člověk mohl říct "jo, jsme na tom všichni stejně". Ale to by musel být článek - upřímná prezentace zpěvačky bez pozlátka.
Pokud má jít o prezentaci domu, tak očekávám ten staging a ne nákupní tašku z LIDLu zapomenutou pod schodama.
Já osobně bych s tou taškou v pozadí nefotila ani rodinný momentky (a může mě čert vzít, když fotí muž a tohohle si nevšimne a neodklidí to pryč ze záběru).