• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Z nějakého důvodu se mi občas stane, že se přeřeknu a místo kuchyně řeknu koupelna a naopak. Tímto je to vyřešeno

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    u kamosky v byte ve Sladkove ulici (taky letna) meli vanu taky takhle. nemeli teda schod, takze ty vany couhala ven pulka, ne jen rantl, ale pamatuju si, ze fakt spodni pulka vany byla zanorena v podlaze koupelny
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SULTHAN: základový desky opravdu v činžákách na Letný nenajdeš, ani v těch přístavbách ve dvorkách.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SULTHAN: to je jakási vestavba do vnitrobloku, takže možná/pravděpodobně projektováno už s touhle pastí na mamuty
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MOIRAIN: Mě by strašně zajímalo, jak se jim podařilo udělat tu vanu. Díra v základové desce?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DOKKTOR: To je tak zakrámovaný, že se vůbec nedokážu zorientovat.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MOIRAIN: z těch schodů je mi fyzicky zle. Pokud z nich nesletím jako hruška, tak zakopnu v přízemí a zaseknu si stupeň do lebky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ATUARFIK: mně se tam moc nechce ani jako střízlivé
    cena pronájmu 39t + poplatky (nebo včetně, nevím jistě)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MOIRAIN: Tak do tohohle bytu bych chtěla vejít potmě a ožralá.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN: to hygienické propadlo je boží
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    byt nabízený v Letenské partě, údajně ateliér vhodný k bydlení

FRENNET
    FRENNET --- ---
    DOKKTOR: Tvl, to akvarko!!!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Nebo to znamená že se fotograf fakt snažil, udělal svoji práci jak měl a tohle je to nejlepší co dokázal "vyrobit" :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    DOKKTOR: me gusta
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOKKTOR: Hlavne tohle vlastni presne ten typ lidi, co sice sami bydlej z takovyhle zemljance, ale u nasledujici nemovitosti komentuji pri prohlidce veci typu “Tato skrinka se neda uplne presne na milimetr dovrit? Hm, aha.”
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MOODYCAT: ano,taky me fascinuje,co nekdo dokazal vykouzlit z neceho,o cem sme pred deseti lety usoudily,ze dat milion a pul za to,abysme to mohli zbourat,je az moc velky luxus
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOKKTOR: Fascinujici je, ze toto jsou oficialni fotky realitky, tj po spolupraci s fotografem.
    Fascinujici.
    KULA
    KULA --- ---
    DOKKTOR: to je jak z policejního spisu. Detail na místo kde ji zabil, detail na místo kde je rozsekal, detail na nástroje, které použil....Jinak se mi extra líbí ten vývar z želvy.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ENKATT: a špína a plesnivo
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    DOKKTOR: mám z toho dojem, na který stačí jedno slovo - klaustrofobie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam