• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KEB
    KEB --- ---
    ERRTU: jj to znám, a i v kuchyni je to super
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DELIRIUM: zil jsem ctvrt stoleti v byte kde nekoho napadlo ze koberce, znak to luxusu a blahobytu, je nutne mit i v koupelne a na zachode. reknu to strucne: neptejte se.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: je mi to jasný. vždycky jsem věděl, že existujou!

"Once You Go Worm, That's What You'll Yearn!" | Men In Black II | Voyage
    https://youtu.be/ogOUPkqq8KU
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DIVER: Da, ale stat se tu moc neda :).
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: sedíš? tak schválně zkus, jestli se tam dá i lehnout :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNONKA: Zrovna sedim v patnactimetrovem byte (vcetne “koupelny”) a rikam si - hm :D
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: v roce 1965 vyšla knížka Byt či nebyt od Jaroslava Stoklasy. Sice je dnes už překonaná, ale jednak je to vtipně napsané a jednak jsou tam věty či odstavce platné dodnes. Jedna z nich mi utkvěla: ..."a majitel bytu pak vaří málem na prkýnku čehosi"................................ tenkrát mě to rozesmálo, dnes je to k pláči. Umístit "byt" na jedenácti metrech čtverečních už se daří i v Praze či Brně nejen v Asii :-(
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dobrou chuť vespolek
    #mnamdopici
    ISCH
    ISCH --- ---
    DIVER: Teoreticky by to slo.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ISCH: takže se to dá jíst?
    ISCH
    ISCH --- ---
    To jsou vyklíčený chia semínka. Někdo to dělal jako pokus.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    DELIRIUM: pokud by to bylo z reálného mechu, tak by to z ukapaných tekutin vlastně prosperovalo.. časem by se navázaly symbiotické houby a voila máme tu zajímavý nový ekosystém..
    MAKII
    MAKII --- ---
    PAKOBYLKA: Takový Zavazadlo..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Opustili Prahu a zachránili historické stavení na venkově. Cítíme se tu svobodnější, říkají. - WHAT news
    https://www.whatnews.cz/interviews/opustili-prahu-a-zrekonstruovali-historicke-staveni-na-venkove-citime-se-tu-svobodnejsi-rikaji/

Tuším, že se tady nedávno řešila tahle stavba...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    DELIRIUM: já si teda jako první představila, že si na tohle sedneš, ono to nepatrně potáhne, vcucne tě to dovnitř, víko zacvakne a spokojeně mlaskne
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DELIRIUM: babička měla takhle opletený záchod, ještě teplou předložku před ním a na nádržce panenku jako držák náhradního hajzlpapíru. A to bylo v době, kdy si chlapi fakt nesedali na prkýnko, aby se vyčůrali. A ten potah tam, co jako děcko pamatuju.... bože
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MIST: ja se obavam, ze to je jeste ta lepsi cast. Za zidkou je normalni zachod a za lednickou linka....tedy muzes si u krajeni cibule stahnout kalhoty a jen couvnout dva kroky dozadu, kdyz to na tebe prijde....
    MIST
    MIST --- ---
    SEDELAVLOKALE: ovsem ten pisoar, nebo co to je, naproti lednicce. Mam zaludek az v krku.
    DELIRIUM: a tenhle zachod mi jeste pritizil
    KEB
    KEB --- ---
    DELIRIUM: už nikdy nebude studený prkýnko!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam