• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEI: Nejsou.
    Teda abych to rozvedl - OSB desky jsou lepeny buhvicim, ale maji certifikat na neuvolnovani formaldehydu, takze z tohohle hlediska zadny problem nevidim.
    V cem ten problem vidim, je, ze ackoliv na nich pisou jak jsou vlhkuvzdorny, tak nejsou. A nejsou ani nalakovany. Coz jsem si bohuzel sam draze overil. Lakovano 4 vrstvy laku na lodni paluby a stejne horsi lez levna laminatova podlaha.
    Jestli si ted o tom kazdy muze myslet svoje a nekomu se to treba muze i libit, tak za 2 roky si o tom vsichni budou myslet ze je to hnusny.
    MEI
    MEI --- ---
    MONIOUS: No a hlavně OCB desky nejsou určené do klasického interiéru, neb jsou lépeny toxickým lepidlem. Nebo?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    DOBYTEK: tak von tam zjevne nikdo fakt neuklizel :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MONIOUS: jako kazde zbozi ma sveho kupce, zjevne i kuchyn ve vzhledu vesnickeho autoservisu (a dlazba ve stylovem vzhledu normalizacnich jatek). Zas jako ma to tu vyhodu, ze nemusis nic uklizet, protoze ten uklid stejne nebude videt.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MONIOUS: půjdu proti proudu, ale tohle je hodně dobrý. Mně se sice tenhle průmyslovej vzhled nelíbí, není to můj styl, ale když jsem si prošel všechny fotky, musím uznat, že to je udělaný fakt dobře. Někdo u toho přemýšlel, má to spoustu zajímavých detailů, úložné prostory... Všechno v jednom stylu, i to použití palet v horním patře tady dává smysl. Přitom zůstává dost prostoru pro doplnění vlastních věcí, není to jako u bydlenky, kde je zaplácnuté každé místečko nějakou kravinou s jiným stylem.

Na bydlení bych si to teda sám nevybral, ale za peklo bych tohle neoznačil ani náhodou. Výhrady bych si určitě našel, ale jako celek je to dobře udělaný interiér.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    je libo kuchyn a dilnu zaroven?
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/atypicky/praha-bubenec-cinska/4089345612#img=1

KEB
    KEB --- ---
    ERRTU: jj to znám, a i v kuchyni je to super
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DELIRIUM: zil jsem ctvrt stoleti v byte kde nekoho napadlo ze koberce, znak to luxusu a blahobytu, je nutne mit i v koupelne a na zachode. reknu to strucne: neptejte se.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: je mi to jasný. vždycky jsem věděl, že existujou!

"Once You Go Worm, That's What You'll Yearn!" | Men In Black II | Voyage
    https://youtu.be/ogOUPkqq8KU
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DIVER: Da, ale stat se tu moc neda :).
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: sedíš? tak schválně zkus, jestli se tam dá i lehnout :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNONKA: Zrovna sedim v patnactimetrovem byte (vcetne “koupelny”) a rikam si - hm :D
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: v roce 1965 vyšla knížka Byt či nebyt od Jaroslava Stoklasy. Sice je dnes už překonaná, ale jednak je to vtipně napsané a jednak jsou tam věty či odstavce platné dodnes. Jedna z nich mi utkvěla: ..."a majitel bytu pak vaří málem na prkýnku čehosi"................................ tenkrát mě to rozesmálo, dnes je to k pláči. Umístit "byt" na jedenácti metrech čtverečních už se daří i v Praze či Brně nejen v Asii :-(
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dobrou chuť vespolek
    #mnamdopici
    ISCH
    ISCH --- ---
    DIVER: Teoreticky by to slo.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ISCH: takže se to dá jíst?
    ISCH
    ISCH --- ---
    To jsou vyklíčený chia semínka. Někdo to dělal jako pokus.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    DELIRIUM: pokud by to bylo z reálného mechu, tak by to z ukapaných tekutin vlastně prosperovalo.. časem by se navázaly symbiotické houby a voila máme tu zajímavý nový ekosystém..
    MAKII
    MAKII --- ---
    PAKOBYLKA: Takový Zavazadlo..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Opustili Prahu a zachránili historické stavení na venkově. Cítíme se tu svobodnější, říkají. - WHAT news
    https://www.whatnews.cz/interviews/opustili-prahu-a-zrekonstruovali-historicke-staveni-na-venkove-citime-se-tu-svobodnejsi-rikaji/

Tuším, že se tady nedávno řešila tahle stavba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam